spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ“Spring Sales” από την Peugeot

“Spring Sales” από την Peugeot

Peugeot 2008 02Για όσους ψάχνονται αναζητώντας τις προσφορές της αγοράς, τώρα είναι η ώρα. Η Peugeot κάνει επανάσταση και φέρνει πρώτη την άνοιξη στην αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα με ειδικές τιμές. H γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία κάνει άλλο ένα εντυπωσιακό βήμα και γίνεται η πρώτη εταιρία αυτοκινήτου στην Ελλάδα που προσφέρει ειδικές τιμές στο πλαίσιο του καθιερωμένου ανοιξιάτικου δεκαημέρου εκπτώσεων.

Peugeot 3008 03Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 2 Μαΐου μέχρι και το Σάββατο 12 Μαΐου, στο επίσημο δίκτυο της Peugeot σε όλη τη χώρα, οι υποψήφιοι πελάτες θα γνωρίσουν τα μοναδικά οφέλη των Spring Sales από την Peugeot και μόνο για τις παραπάνω ημερομηνίες.

Για αυστηρά περιορισμένο αριθμό καινούριων αυτοκινήτων και σε ευρεία γκάμα εκδόσεων – κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού – ισχύουν τιμές έκπληξη για όλα τα επιβατικά και τα Peugeot 5008 04επαγγελματικά μοντέλα της Peugeot. Οι μοναδικές προσφορές Spring Sales ισχύουν και για την οικογένεια των SUVs της Peugeot, 2008, 3008 και 5008.

Τώρα είναι η ευκαιρία. Εκμεταλλευτείτε το χρονικό διάστημα από 2 έως 12 Μαΐου και βρείτε τη δική σας ευκαιρία στο επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot για το ανεπανάληπτο Spring Sales της γαλλικής μάρκας.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO