spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΈρευνα ικανοποίησης πελατών Driver Power

Έρευνα ικανοποίησης πελατών Driver Power

Nissan awards 10Σημαντικές επιτυχίες για μια ακόμη φορά από τη Nissan. Πιο συγκεκριμένα, τα Nissan MICRA και LEAF κατέκτησαν την κορυφή της βαθμολογίας των αντίστοιχων κατηγοριών τους, στην τελευταία έρευνα του Driver Power.

Το Nissan MICRA κέρδισε το βραβείο Gold Supermini 2018 και ήταν το supermini με τις καλύτερες επιδόσεις σε πέντε από τις εννέα, υπό αξιολόγηση, κατηγορίες του Driver Power, ήτοι : κινητήρας & κιβώτιο ταχυτήτων, εσωτερικό & άνεση, κύλιση & χειρισμός, ψυχαγωγία, συνδεσιμότητα & ηλεκτρονικά, όπως και εξοπλισμός ασφαλείας.

Παράλληλα, το Nissan LEAF κέρδισε το βραβείο Gold Electric Car του 2018. Ήταν το αυτοκίνητο με το καλύτερο αποτέλεσμα στην κατηγορία κινητήρας & κιβώτιο ταχυτήτων και κατατάχθηκε 3ο στην κατηγορία κατανάλωση/χλμ & λειτουργικά κόστη. Ωστόσο, δεν ήταν το ολοκαίνουργιο LEAF που πήρε τον τίτλο, αλλά Nissan awards 11το μοντέλο πρώτης γενιάς.

Το Power Driver είναι μία από τις ευυπόληπτες έρευνες ικανοποίησης πελατών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Dennis Publishing, την εκδοτική εταιρεία που διαχειρίζεται τα περιοδικά αυτοκινήτων Auto Express και Carbuyer.

Το βραβείο Gold Electric Car του LEAF, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο βραβείων που έχει κατακτήσει το αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα, με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα, το νέο Nissan LEAF τιμήθηκε με το τίτλο του Παγκόσμιου Πράσινου Αυτοκινήτου για το 2018.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO