Νέα Αγοράς Auto

Με επιτόκιο 2,9% - 5 χρόνια εγγύηση & όφελος 3.200€

Fiat Tipo offers 10Το Tipo σε 3 τύπους αμαξωμάτων – Hatchback, Station Wagon και Sedan τώρα "χτυπά" δυνατά με υψηλό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ο οποίος προσφέρεται χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, στις τιμές standard. Επιπλέον, παρέχεται ανταγωνιστικότατο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 2,9% αλλά και 5 χρόνια εγγύηση, προσφέροντας τελικά συνολικό όφελος 3.200€.
Το νέο Tipo είναι η πρόταση της Fiat για την κατηγορία C, και αποτελεί μια σαφώς μια “value for money” επιλογή για τους πελάτες που αναζητούν ένα όχημα πρακτικό, ευρύχωρο, εξοπλισμένο με όλα τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, και με κινητήρα που απαιτεί χαμηλά έξοδα χρήσης και συντήρησης. Η εμπλουτισμένη έκδοση POP διατίθεται με χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές, καθρέπτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και εμπρόσθιο υποβραχιόνιο.Fiat Tipo offers 11

Νέα έκδοση Easy
Η νέα έκδοση Easy διαθέτει εξοπλισμό όπως: Uconnect NAVI με έγχρωμη οθόνη αφής 5’’, Bluetooth, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι και χειριστήρια ηχοσυστήματος, καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, χρωμιωμένες λαβές θυρών, υποβραχιόνιο, οθόνη TFT στον πίνακα οργάνων, ατσάλινες ζάντες 16’’ και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, κι όλα αυτά στην τιμή των 13.490€ με κινητήρα Fiat Tipo offers 14βενζίνης και των 14.490€ με κινητήρα πετρελαίου για το Tipo Sedan.

Νέα έκδοση Lounge
Η νέα έκδοση Lounge είναι η κορυφαία με πλούσιο εξοπλισμό του περιλαμβάνει σύστημα Uconnect NAVI με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, περιοριστή ταχύτητας, ζάντες αλουμινίου 17’’ και όλα τα χρώματα δωρεάν, στην standard τιμή 15.250€ με κινητήρα βενζίνης και των 16.250€ με πετρελαιοκινητήρα για το Tipo Sedan.

"Στροφή" προς τη βενζίνηFiat Tipo offers 12
Δεδομένου ότι στην αγορά παρατηρείται πλέον μια σημαντική «στροφή» προς τους κινητήρες βενζίνης, η Fiat δίνει τη δική της πρόταση για το ανανεωμένο Tipo έτσι, προσφέρει στις εκδόσεις Hatchback και Station Wagon (τόσο στο επίπεδο εξοπλισμού Easy όσο και στο Lounge) τον κινητήρα βενζίνης 1.4 T-Jet 120hp, για όσους αναζητούν το κάτι παραπάνω.
Παράλληλα, παρουσιάζει και το νέο κινητήρα πετρελαίου ECO, ο οποίος προσφέρεται στην έκδοση Easy (μόνο με τα αμαξώματα Hatchback και Station Wagon) και μόνο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και επιτυγχάνει εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μόλις 90γρ (στο Hatchback) ενώ, σύμφωνα με το τρέχον καθεστώς, το Tipo που φέρει τον συγκεκριμένο κινητήρα απαλλάσσεται από την πληρωμή τελών κυκλοφορίας.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok