spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣOpel life style & OPC Line

Opel life style & OPC Line

Opel life style Grandland-X 10Ακολουθείστε πιστά τις νέες στιλιστικές προτάσεις της Opel και θα έχετε ένα εντελώς διαφορετικό Χ. Και όπως ήταν αναμενόμενο, τηρώντας πιστά τα βήματα των Mokka X και Crossland X, το νεότερο μέλος της Opel X-Family, διαθέτει μία σειρά τεχνολογιών και συστημάτων υποστήριξης που κάνουν το ταξίδι ασφαλέστερο και πιο ξεκούραστο. Αλλά δεν είναι μόνον αυτό: η Opel προσφέρει μία γκάμα έξτρα εξοπλισμού για το νέο SUV όπως ειδικά Opel life style Grandland-X 11διαμορφωμένα, υψηλής ποιότητας γνήσια αξεσουάρ Opel καθώς και επίλεκτα προϊόντα από κορυφαίους προμηθευτές που κάνουν το Grandland X ακόμα πιο εξατομικευμένο και πρακτικό. Η γκάμα περιλαμβάνει από συστήματα μεταφοράς και σχαρών, εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και προστασίας μέχρι ζάντες και ελαστικά καθώς και αξεσουάρ αισθητικής αναβάθμισης και OPC Line.

Συστήματα Χ για σπορτίφ προσανατολισμό
Εάν τα 1.652 λίτρα του Grandland X που προσφέρει για μεταφορά εξοπλισμού και αποσκευών Opel life style Grandland-X 16δεν είναι αρκετά, η Opel διαθέτει μία πλούσια γκάμα ευέλικτων συστημάτων για το σκοπό αυτό. Με την αλουμινένια βασική σχάρα και μία πλούσια γκάμα αντίστοιχων συστημάτων της εταίρου της Opel, Thule, οι πελάτες του Grandland X μπορούν να επωφεληθούν από πρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους. Για παράδειγμα, τα ποδήλατα μεταφέρονται εύκολα, άνετα και με ασφάλεια με σχάρες της Thule στο πίσω τμήμα του οχήματος. Επιπλέον, Opel life style Grandland-X 12μπαγκαζιέρες διαφόρων σχεδίων και διαστάσεων τοποθετούνται στη βασική σχάρα οροφής, όπως η λευκή μπαγκαζιέρα Opel με προ-εγκατεστημένο σύστημα πρόσδεσης Power-Click. Με διαστάσεις 2.050 x 840 x 450 χιλ. μπορεί να φορτώνεται και να ξεφορτώνεται εύκολα και από τις δύο πλευρές. Αυξάνει την αποθηκευτική ικανότητα του Grandland X έως 460 λίτρα. Καθώς τοποθετείται προς τα εμπρός, δεν επηρεάζεται η πρόσβαση στο χώρο αποσκευών.

Και για το χειμερινό εξοπλισμό
Χάρη στο έξυπνο σύστημα μεταφοράς, ακόμα και ογκώδης σπορ εξοπλισμός αποθηκεύεται Opel life style Grandland-X 13εύκολα στην οροφή του Grandland X. Η αλουμινένια σχάρα για surfboard στερεώνεται γρήγορα και εύκολα στη βασική σχάρα. Ιμάντες ασφάλισης φορτίου περιλαμβάνονται στο πακέτο εξοπλισμού. Σχάρες σκι και snowboard προσφέρονται επίσης για κατόχους Grandland X λάτρεις των χειμερινών σπορ.

Εύκολη πρόσβαση στα συστήματα σχαρών οροφής εξασφαλίζουν τα αλουμινένια πλαϊνά σκαλοπάτια που εδράζονται άριστα κάτω από τις πόρτες, ανάμεσα στους εμπρός και πίσω θόλους τροχών. Με μία ανοξείδωτη επιφάνεια, εκτός από ανθεκτικά, αναδεικνύουν την σπορ και κομψή εμφάνιση του SUV.

Με λύσεις αποθήκευσης στο εσωτερικό
Για να διατηρείται η καμπίνα καθαρή μετά από μία βόλτα στην ύπαιθρο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, διατίθεται ένα κάλυμμα που προστατεύει τον χώρο φόρτωσης από γρατζουνιές και λεκέδες. Το αξεσουάρ αυτό βοηθά επίσηςOpel life style Grandland-X 14 στη διατήρηση της τάξης: με αντιολισθητική επίστρωση και υπερυψωμένα ανθεκτικά άκρα, δεν προστατεύει μόνο από τη βρομιά και την υγρασία, αλλά εξασφαλίζει οργάνωση και καθαριότητα στο χώρο αποσκευών.

Το διαχωριστικό πλέγμα ασφαλείας που χωρίζει την καμπίνα επιβατών από το χώρο αποσκευών είναι κατασκευασμένο από μαύρο ατσάλι και τοποθετείται πίσω από τα προσκέφαλα των πίσω καθισμάτων. Ο χώρος αποσκευών μπορεί επίσης να διαιρείται ευέλικτα με το δίχτυ Opel. Ασφαλίζει στους κρίκους πρόσδεσης του πατώματος του χώρου αποσκευών του Grandland X με άγκιστρα, και τα αντικείμενα παραμένουν σταθερά στη θέση τους και δεν μετατοπίζονται.Opel life style Grandland-X 18

Λύσεις FlexConnect
Επιπλέον ασφάλεια προσφέρουν οι ποικίλες, προαιρετικές λύσεις FlexConnect. Ανάμεσά τους άγκιστρα και κρεμάστρες, βάση για tablet και αναδιπλούμενο τραπεζάκι. Οι πίσω επιβάτες μπορούν πλέον άνετα να παρακολουθούν βίντεο ή να εργάζονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Οι αντάπτορες FlexConnect στερεώνονται στη βάση που τοποθετείται στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων.

Προτεραιότητα στα παιδιάOpel life style Grandland-X 15
Η μέγιστη ασφάλεια είναι προτεραιότητα όταν ταξιδεύουν παιδιά με το Grandland X. Η Opel προσφέρει καθίσματα και συστήματα συγκράτησης για παιδιά όλων των ηλικιών. Χάρη στις βάσεις καθισμάτων Isofix ή/και τις στάνταρ ζώνες ασφαλείας τριών σημείων, τα καθίσματα ασφαλίζουν πανεύκολα.

Για ακόμα μεγαλύτερη τάξη και καθαριότητα στο ταξίδι, διατίθενται βελούδινα και ελαστικά πατάκια που προστατεύουν το δάπεδο τόσο στο χώρο των επιβατών όσο και σε αυτόν των αποσκευών.

Opel life style Grandland-X 17Εξωτερική προστασία
Μαζί με τα αλουμινένια πλαϊνά σκαλοπάτια, οι λασπωτήρες αποτελούν μία ακόμα απόδειξη ότι τα πρακτικά αξεσουάρ μπορεί να είναι και κομψά: είναι σχεδιασμένα για να προστατεύουν τη βαφή από λάσπη, αλάτι, χαλίκι και χιόνι και φροντίζουν το Grandland X. Το SUV μπορεί να εξατομικευτεί ακόμα περισσότερο με ζάντες αλουμινίου Opel σε διάφορα σχέδια και ποικίλες διαστάσεις. Στο εσωτερικό, χαρακτηριστικά όπως πεντάλ OPC Line από ανοξείδωτο ατσάλι ενισχύουν τη σπορ εμφάνιση. Αυτά και άλλα πολλά πρακτικά και κομψά αξεσουάρ Grandland X στο opel.gr ή στο Επίσημο Δίκτυο Opel.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO