Νέα Αγοράς Auto

Τώρα με προνομιακό, χρηματοδοτικό πρόγραμμα

Renault Financing Program 10Me ένα νέο, ιδιαίτερα προνομιακό, χρηματοδοτικό πρόγραμμα "προίκισε" η TEOREN MOTORS τα Renault Megane & Kadjar. Και τα δύο αυτά μοντέλα ενσωματώνουν πλήρως τόσο τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα, όσο και τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα της Renault που συναντά κανείς μόνο σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως τα Talisman και Espace.

Έχοντας το κάθε ένα το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα, καταφέρνουν εξίσου αποτελεσματικά να καλύψουν τις ανάγκες μιας ευρείας γκάμας καταναλωτών στοχεύοντας στο οδηγοκεντρικό προφίλ και την τεχνολογία στην περίπτωση του Megane και στον περιπετειώδη χαρακτήρα και την Renault Financing Program 12πρακτικότητα στην περίπτωση του Kadjar.

Η εισαγωγική εταιρεία δημιούργησε ειδικά για τα δύο μοντέλα ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης όπου ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το ποσό της προκαταβολής και τον αριθμό δόσεων που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες του. Κοινός παρανομαστής σε κάθε περίπτωση είναι το ιδιαίτερα χαμηλό επιτόκιο του 3,9% (3,9% επιδοτούμενο επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν.128/75). Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα θα ισχύει μέχρι και το τέλος Απριλίου.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok