Νέα Αγοράς Auto

Προσφορά έως 31 Μαρτίου μόνο με 29€

Διαγνωστικό έλεγχο 15 σημείων και service κλιματιστικού που περιλαμβάνει αλλαγή φίλτρου, Mopar Spring Check Up 10απολύμανση και εργασία, μόνο με 29€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) παρέχει η Mopar σε όλους τους κατόχους Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo και Abarth.

H ενέργεια πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας ‘’ SPRING CHECK UP 2018’’ κατά την οποία η Mopar προσφέρει τον απαραίτητο έλεγχο για την προετοιμασία των αυτοκινήτων Fiat/ Fiat Professional/Alfa Romeo/Abarth ενόψει των κλιματολογικών συνθηκών της ανοιξιάτικης περιόδου και των αυξημένων μετακινήσεων κατά την περίοδο αυτή και με σκοπό τη διαφύλαξη της οδηγικής ασφάλειας και την Mopar Spring Check Up 11ενίσχυση της απόδοσης των οχημάτων .

Η Mopar είναι η επίσημη μάρκα υπηρεσιών μετά την πώληση για τα αυτοκίνητα του ομίλου FCA, η οποία διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, καθώς αποτελεί μέρος του ομίλου που τα κατασκεύασε. Όλες οι εργασίες είναι πιστοποιημένες και εκτελούνται με εξαιρετική ακρίβεια ώστε το αυτοκίνητο να διατηρείται πάντα σε άριστη κατάσταση. Οι κάτοχοι των αυτοκινήτων μπορούν να Mopar Spring Check Up 13εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα για τα εποχιακά check-ups που παρέχονται από τα επίσημα κέντρα επισκευής Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo και Abarth για να ξεκινήσουν το ταξίδι με ασφάλεια. Η Τεχνογνωσία της Mopar είναι στην διάθεση των πελατών της.

Η προσφορά ισχύει από 19 Μαρτίου μέχρι και 31 Μαΐου 2018. Όλοι οι κάτοχοι μπορούν να απευθυνθούν άμεσα στα εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευής που συμμετέχουν στην ενέργεια.
Ο διαγνωστικός έλεγχος 15 σημείων περιλαμβάνει:
- Κατάσταση και πίεση ελαστικώνMopar Spring Check Up 12
- Κατάσταση και επίπεδα φόρτισης μπαταρίας
- Κατάσταση λάστιχων καθαριστήρων (εμπρός και πίσω)
- Στάθμη και πυκνότητα αντιψυκτικού κινητήρα
- Στάθμη λαδιού κινητήρα
- Στάθμη βαλβολίνης κιβωτίου ταχυτήτων (και οπίσθιου διαφορικού, όπου προβλέπεται)
- Στάθμη υγρού πλύσης παρμπρίζ/πίσω τζαμιού και έλεγχος ψεκαστήρων εμπρός/πίσω
- Στάθμη υγρών φρένων, Κατάσταση φθοράς τακακιών φρένων
- Κατάσταση και λειτουργία εξωτερικών φώτωνMopar Spring Check Up 14
- Κατάσταση και λειτουργία συστήματος κλιματισμού (ψύξη/θέρμανση/φίλτρο γύρης)
- Διαγνωστικός έλεγχος (με το Witech /Examiner)
- Έλεγχος καυσαερίων
- Έλεγχος συστήματος διεύθυνσης
- Έλεγχος αναρτήσεων εμπρός-πίσω
- Έλεγχος ιμάντων κίνησης βοηθητικών συστημάτων κινητήρων

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok