Νέα Αγοράς Auto

Αυτές είναι συναρπαστικές πρωτοβουλίες

Η Nissan ενώνει τις δυνάμεις της με το Ίδρυμα για τα Παιδιά της UEFA και το streetfootballworld, για να στηρίξει τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις της Sport dans la Ville στη Γαλλία και της Street Nissan UEFA partners 10League στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με σαφή προσανατολισμό στη δημιουργία ενός "καθαρότερου, ασφαλέστερου, πιο δίκαιου" κόσμου, η Nissan ασχολείται ενεργά με το θέμα των περίπου 7 εκατομμυρίων νέων ηλικίας 15-24 ετών στην Ευρώπη που δεν έχουν ενταχθεί σε προγράμματα εκπαίδευσης, απασχόλησης και κατάρτισης (NEETs).

Ξεκινώντας στις αρχές Φεβρουαρίου, οι διετείς συνεργασίες της Nissan στη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο ευθυγραμμίζονται με τις δραστηριότητες του Ιδρύματος Nissan Skills στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες επιδιώκουν να Nissan UEFA partners 11ενθαρρύνουν την επόμενη γενιά ταλέντων στον τομέα του σχεδιασμού, της μηχανικής και της μεταποίησης.

Ο Stuart Jackson, Αντιπρόεδρος Brand & Communications της Nissan Europe, δήλωσε: "Στη Nissan πιστεύουμε στη δημιουργία μιας καθαρότερης, ασφαλέστερης και πιο δίκαιης κοινωνίας, μέσω της δύναμης των ανθρώπων και των προϊόντων μας. Ως επίσημος εταίρος του UEFA Champions League, τώρα προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τη δύναμη του ποδοσφαίρου για να δημιουργήσουμε μια πιο Nissan UEFA partners 12δίκαιη κοινωνία και να φωτίσουμε το μέλλον των νέων σε όλη την Ευρώπη ".

Το όραμα της Οργάνωσης Street League του Ηνωμένου Βασιλείου είναι να σταματήσει η ανεργία των νέων. Η Nissan θα υποστηρίξει προγράμματα "Ακαδημίας" στις περιοχές του Λονδίνου και του Valley Tees, όπου συνεργάζονται με 20 νέους κάθε φορά, σε διάστημα 10 εβδομάδων. Μόνο το 2017, η Street League προώθησε 1.731 νέους σε απασχόληση, εκπαίδευση ή κατάρτιση.

Nissan UEFA partners 13Η Sport dans la Ville είναι η κορυφαία μη κερδοσκοπική ένωση της Γαλλίας, που απασχολεί αγόρια και κορίτσια με μειονεκτήματα, ηλικίας 6-25 ετών, προσφέροντας εκπαίδευση σε θέματα αθλητισμού και επαγγελματικής κατάρτισης. Μέσω του προγράμματος "Job dans la Ville", ο οργανισμός παρέχει ατομική στήριξη σταδιοδρομίας, καθοδήγηση, εργασιακή εμπειρία και εργαστήρια δημιουργίας δεξιοτήτων. Το 2017, συνολικά 1.054 νέοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα Job dans la Ville σε όλη τη Γαλλία, με το 73% των συμμετεχόντων να έχουν καταφέρει να αποκτήσουν στη συνέχεια θέση εργασίας, ή θέση σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok