Νέα Αγοράς Auto

100.000 πωλήσεις στην Ευρώπη

Mitsubishi Outlander PHEV 10Η τεχνολογική ναυαρχίδα της Mitsubishi Motors, το Outlander PHEV, τέσσερα χρόνια αφότου παρουσιάστηκε στην Ευρώπη ανακοινώσει ότι έχει πετύχει ένα σημαντικό ορόσημο αθροιστικών πωλήσεων 100.000 μονάδων στη γηραιά ήπειρο.

Το Outlander PHEV αρχικά κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό Ευρωπαϊκών χωρών (Ολλανδία, Σκανδιναβία,…) και γρήγορα κέρδισε την αναγνώριση, φέρνοντας μία νέα διάσταση στην Ευρωπαϊκή κατηγορία SUV. Το Νοέμβριο του 2015 ξεπέρασε το ορόσημο των Mitsubishi Outlander PHEV 1450.000 μονάδων και έγινε το δημοφιλέστερο plug-in υβριδικό όχημα στην περιοχή το 2015, 2016 και 2017, κάτι στο οποίο συνετέλεσε η συνεχής εξέλιξη του μοντέλου.

Παρά την συνεχώς αυξανόμενη πίεση του ανταγωνισμού σε αυτή την εκκολαπτόμενη κατηγορία, το Outlander PHEV διατήρησε την 1η θέση σε Βρετανία, Νορβηγία και Ισπανία κατά τη διάρκεια του 2017.

Με μηχανολογικά πλεονεκτήματα
Ξεκινώντας από το 2013, το Outlander PHEV έγινε δημοφιλές στο ευρύ Ευρωπαϊκό κοινό, συνδυάζοντας τα μηχανολογικά πλεονεκτήματα (4WD από το 1936, ηλεκτροκινητήρα από το 1966, Mitsubishi Outlander PHEV 13μοντέλα SUV από το 1982) σε ένα ελκυστικό πακέτο χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ενεργητική ασφάλεια 4 τροχών με ‘Super-All Wheel Control’, αποδοτική διάταξη χώρων SUV, αξιοπιστία και χαμηλό λειτουργικό κόστος, ακόμα και σε αγορές με ισχυρό ανταγωνισμό από εγχώριους παίκτες όπως η Σουηδία ή η Γερμανία.

Με μοναδική αρχιτεκτονική
Χάρη στην ακόμα μοναδική αρχιτεκτονική του (εμπρός ηλεκτροκινητήρας, πίσω ηλεκτροκινητήρας, χωρίς κιβώτιο ταχυτήτων,…), αυτή η πλήρως ενσωματωμένη, ευέλικτη λύση τα τελευταία 4 και πλέον χρόνια παρέχει άμεσα οφέλη στους Ευρωπαίους πελάτες, όπως πολύ μικρότερο βάρος (για ενεργειακή απόδοση), απλούστερη Mitsubishi Outlander PHEV 17διάταξη (χωρίς κιβώτιο ταχυτήτων, all drive-by-wire,…), κανένας συμβιβασμός στη διάταξη χώρων, απόλυτα ομαλή λειτουργία (χάρη σε ένα εξαιρετικά προηγμένο λειτουργικό σύστημα) ενώ μπορεί να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις με πλήρες φορτίο, με μειωμένα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2.

Είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε η Ιαπωνική αποστολή στη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή το 2015 (‘COP21’) στο Παρίσι, το πιο οικολογικό Compact-SUV στη Γερμανία (“Auto Test Sieger in Gruen") σύμφωνα με τα περιοδικά “Auto Test” και "Oekotrend" το 2015, 2016 και 2017, και το Mitsubishi Outlander PHEV 15οικογενειακό αυτοκίνητο που έγινε hyper-mile performer στην Ελβετία το 2014. Το Outlander PHEV θεωρείται τεχνολογική ναυαρχίδα της MMC, ενώ η plug-in υβριδική, ηλεκτρική αρχιτεκτονική του αποτελεί βασικό στοιχείο της προϊοντικής στρατηγικής της MMC.

Σε μία εποχή έντονων συζητήσεων στην Ευρώπη για το μέλλον του Diesel και γενικότερα, τη θέση και το ρόλο του αυτοκινήτου στην κοινωνία, αυτό το ορόσημο των 100.000 μονάδων δικαιώνει τη φιλοδοξία της Mitsubishi Motors να προσφέρει νέες προτάσεις για όσους θέλουν να ηγούνται των εξελίξεων.

Πωλήσεις μοντέλου στην Ευρώπη
Αυτές είναι οι δέκα Ευρωπαϊκές αγορές Mitsubishi Outlander PHEV 16(Οκτ. 2013 - Δεκ. 2017)

Ηνωμένο Βασίλειο 34.108 μονάδες
Σουηδία 9.957 μονάδες
Γερμανία 6.743 μονάδες
Γαλλία 2.580 μονάδες
Ισπανία 1.941 μονάδες
Ελβετία 1.321 μονάδες
Πορτογαλία 795 μονάδες
Βέλγιο 725 μονάδες

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok