spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣDeal με BMW και YOKOHAMA

Deal με BMW και YOKOHAMA

ADVAN_Sport_V105_01Μετά από μια σειρά κορυφαίων διακρίσεων για το ελαστικό ADVAN Sport V105, έρχεται ως πρόσφατο επιστέγασμα των επιτυχιών αυτών, η συμφωνία και με το εργοστάσιο της BWM, για τον σχετικό εφοδιασμό της γραμμής παραγωγής του νέου μοντέλου της σειράς X3.

Η νέα BMW X3, η οποία έκανε το ντεμπούτο της τον περασμένο Νοέμβριο στη Βόρεια Αμερική και θα κυκλοφορήσει σταδιακά και στις υπόλοιπες αγορές του κόσμου, θα εφοδιαστεί με ελαστικά διαστάσεων 225/60R18 104W ή 245/50R19 105W, ανάλογα με την έκδοση.

ADVAN-Sport-03Το ADVAN Sport V105 είναι ένα ελαστικό υψηλής απόδοσης που αναπτύχθηκε από την Yokohama κυρίως για χρήση σε αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Το ελαστικό προσφέρει εξαιρετική οδηγική εμπειρία, σε συνδυασμό με απόλυτη άνεση και ασφάλεια. Εκτός από την νέα BWM X3, έχει τοποθετηθεί ως εργοστασιακό ελαστικό σε αυτοκίνητα κύρους και υψηλών επιδόσεων, όπως τα Audi RS6 και RS7, καθώς και στα Mercedes – Benz CLS και S-Class, απολαμβάνοντας με αυτό τον τρόπο, την αναγνώριση που του αξίζει.

ΕBMW-X3- 02πίσης, η Yokohama προμηθεύει με αγωνιστικά ελαστικά ψηλής απόδοσης τις ομάδες της BMW που μέχρι σήμερα έχουν γνωρίσει τεράστιες επιτυχίες. Για την ιστορία, η BMW M3 της Schnitzer Motorsport κατέκτησε το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων το 1987 και κέρδισε επίσης το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού το 1988.

Τα ελαστικά Yokohama ADVAN V105 εισάγονται και διανέμονται αποκλειστικά από τη ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. και για περισσότερες πληροφορίες στο www.yokohama.gr

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO