spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΣημαντικό βραβείο στον τομέα του ήχου

Σημαντικό βραβείο στον τομέα του ήχου

Micra Bose 10Το νέο Nissan Μicra κατέκτησε αυτή την φορά ένα σημαντικό βραβείο στον τομέα του ήχου. Συγκεκριμένα, οι αναγνώστες του Auto Bild βράβευσαν την ηχητική απόδοση του ηχοσυστήματος BOSE Personal, με τα καινοτόμα ηχεία που βρίσκονται ενσωματωμένα στο προσκέφαλο του οδηγού.

Ο έγκριτος Γερμανικός τίτλος ένωσε τις δυνάμεις του με το περιοδικό Computer Bild, για να διοργανώσει τα ετήσια βραβεία “Connected Car”, αναδεικνύοντας την καλύτερη νέα τεχνολογία στον τομέα της ψυχαγωγίας, εντός του αυτοκινήτου.

Το BOSE Personal στο Nissan Micra ψηφίστηκε από τους αναγνώστες και των δύο τίτλων, ως το κορυφαίο στην κατηγορία ‘Entertainment Sound’.

Micra Bose 12Το BOSE Personal θέτει ένα νέο πρότυπο στα ηχοσυστήματα των μικρών αυτοκινήτων και είναι μοναδικό για το Nissan Micra. Προσαρμοσμένο σ το εσωτερικό του συναρπαστικού hatchback, αποτελείται από έξι ηχεία, δύο εκ των οποίων βρίσκονται στο προσκέφαλο του οδηγού. Το ευρύ φάσμα απόδοσης των ηχείων του, δεν απαιτεί subwoofer για την αναπαραγωγή των μπάσων ήχων, κερδίζοντας έτσι ωφέλιμο χώρο για τις αποσκευές.

Micra Bose 15Τα ηχεία λειτουργούν σε συνδυασμό με την τεχνολογία BOSE PersonalSpace Virtual Audio. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα ψηφιακής επεξεργασίας του ακουστικού σήματος , το οποίο δημιουργεί μια ζωντανή και πλούσια εμπειρία ακρόασης 360°, ακόμα και σε πολύ υψηλή ένταση. Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν το επιθυμητό επίπεδο “εμβάπτισης” του ήχου, μέσω του συστήματος πληροφοριών και ψυχαγωγίας NissanConnect του Micra.

Ο προσωπικός ήχος BOSE είναι στάνταρ στην έκδοση Techna και διατίθεται ως προαιρετική επιλογή στις εκδόσεις N-Connecta και Acenta. Μέχρι στιγμής, περίπου το 37% των ιδιοκτητών του νέου Micra, το έχουν αποκτήσει με το BOSE Personal.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO