spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣOpel Φροντίδα στο αυτοκίνητο

Opel Φροντίδα στο αυτοκίνητο

Τώρα η Opel προσφέρει αξεσουάρ στιλιστικής αναβάθμισης που κάνουν Crossland X ακόμα πιο γοητευτικό. Ανάμεσά τους, τα ελκυστικά, διακοσμητικά μαρσπιέ με εμφάνιση αλουμινίου με φωτιζόμενο Opel Crossland X acessories 10λογότυπο Opel (LED), καθώς και τα καλύμματα πεντάλ OPC Line από ανοξείδωτο ατσάλι (€104). Τα ανθεκτικά, αλουμινένια μαρσπιέ με επιφάνεια από ανοξείδωτο ατσάλι (και αντιολισθητικά ένθετα), ειδικά κατασκευασμένα για το Crossland X, διευκολύνουν την πρόσβαση στις σχάρες και τις μπαγκαζιέρες οροφής.
Ειδικά το χειμώνα, οι μαύροι λασπωτήρες Opel (€32) προστατεύουν τις βαμμένες επιφάνειες του Crossland X από λάσπη, αλάτι, χαλίκια και χιόνι. Η τοποθέτησή τους γίνεται απλά, χωρίς εργαλεία και καθαρίζονται εύκολα.

Πρακτικός & ευέλικτος εξοπλισμός
Το έξυπνο σύστημα FlexOrganizer, το προστατευτικό πάτωμα και την επένδυση του χώρου αποσκευών Opel Crossland X acessories 14προσφέρει λύσεις. Το αντιολισθητικό πάτωμα του χώρου αποσκευών (€71) εξασφαλίζει τάξη και καθαριότητα, ενώ τα υπερυψωμένα, ανθεκτικά άκρα του παρέχουν επιπλέον προστασία. Λασπωμένες γαλότσες ή μπότες του σκι μπορούν να τοποθετούνται άφοβα στα ελαστικά πατάκια (€55) – ώστε η καμπίνα επιβατών να παραμένει πάντα καθαρή.

Τα πολυάριθμα αξεσουάρ FlexConnect τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα από τα εμπρός προσκέφαλα. Σε μία ειδική βάση, οι επιβάτες μπορούν να προσαρμόζουν διάφορα αξεσουάρ, όπως βάση tablet για παρακολούθηση ταινιών ή ανάγνωση βιβλίων, ή ένα άγκιστρο, ή ακόμη και μία κρεμάστρα FlexConnect, χρήσιμα για τη μεταφορά τσαντών ή ρούχων. Πρόσθετη άνεση στους επιβάτες της δεύτερης σειράς παρέχει ένα αναδιπλούμενο τραπεζάκι με ενσωματωμένη ποτηροθήκη. Το Opel Crossland X acessories 12τραπεζάκι διαθέτει μία σταθερή επιφάνεια, ενώ όταν δεν χρησιμοποιείται, αναδιπλώνεται για λόγους εξοικονόμησης χώρου,. Ένθετες ποτηροθήκες και αποθηκευτικοί χώροι για καλλυντικά, γραφική ύλη ή μικροαντικείμενα της καθημερινότητας ολοκληρώνουν τη γκάμα αξεσουάρ που διατηρούν το εσωτερικό τακτοποιημένο και καθαρό.

Εάν μεταφέρονται κατοικίδια ή μεγάλα αντικείμενα μέσα στο αυτοκίνητο, ένα σταθερό διαχωριστικό πλέγμα (€192) τα συγκρατεί στο χώρο αποσκευών σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος, καθώς τοποθετείται πίσω από τα προσκέφαλα των καθισμάτων της δεύτερης σειράς. Επιπλέον, το δίχτυ (€34) του χώρου αποσκευών ασφαλίζει στο πάτωμα με ειδικά άγκιστρα και συγκρατεί τις αποσκευές στη θέση τους.

Σχάρες οροφής, μπαγκαζιέρες κ.λ.π.Opel Crossland X acessories 11
Οι πελάτες του Crossland X μπορούν να δημιουργούν πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο με την αλουμινένια βασική σχάρα (από €219) και μία συλλογή από μπαγκαζιέρες, που φέρουν την υπογραφή του συνεργάτη της Opel, Thule. Το σύστημα σχάρας Thule “Xtender 739”, για παράδειγμα, μπορεί να μεταφέρει μέχρι έξι ζευγάρια σκι και τέσσερα snowboards. Μπαγκαζιέρες διαφόρων μεγεθών – όπως η αεροδυναμική μπαγκαζιέρα “Excellence” – ασφαλίζουν στη βασική σχάρα οροφής. Η μπαγκαζιέρα, διαστάσεων 2.180 x 940 x 400 mm, ανοίγει και από τις δύο πλευρές, κάτι που διευκολύνει πολύ τη φόρτωση και εκφόρτωση. Επομένως, η χωρητικότητα του Crossland X για τη μεταφορά αποσκευών μπορεί να φτάσει τα 470 L – αρκετός χώρος για τον εξοπλισμό μιας οικογένειας που ετοιμάζεται για χειμερινές διακοπές.

Opel Crossland X acessories 13Ασφαλή και εύχρηστα παιδικά καθίσματα
Η Opel προσφέρει μία σειρά από παιδικά καθίσματα και συστήματα συγκράτησης για όλες τις ηλικιακές ομάδες – όλα πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές ασφάλειας της Ε.Ε., συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από πλευρική σύγκρουση. Τα παιδικά καθίσματα παρέχουν τέλεια εφαρμογή και τοποθετούνται εύκολα με το σύστημα πρόσδεσης ISOFIX, ή τη στάνταρ ζώνη ασφαλείας τριών σημείων. Οι τιμές τους ξεκινούν από €218.

Περισσότερες πληροφορίες για τα πρακτικά, ασφαλή και κομψά αξεσουάρ που διατίθενται για το Crossland X, μπορείτε να βρείτε online και σε όλους τους διανομείς Opel.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO