spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΟργανωτικές αλλαγές στην Opel Hellas

Οργανωτικές αλλαγές στην Opel Hellas

I. Passadis 02Πολύ σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην Opel Hellas. O Γιάννης Πασσάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Opel Hellas, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία, έπειτα από μια θητεία 30 και πλέον ετών.

Ο κ. Πασσάδης κατέλαβε σημαντικές διευθυντικές θέσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην GM/Opel στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη, στην Ταϊβάν, Ταϋλάνδη, Ιταλία, στη Μέση Ανατολή και την Γερμανία, προτού επιστρέψει στην Ελλάδα ως Διευθύνων Σύμβουλος το 2013.

Ο Λεωνίδας Μισαλάκης, σήμερα Διεθυντής Πωλήσεων της Opel Hellas, θα διαδεχθεί τον Γιάννη Πασσάδη στην κορυφή της ιεραρχίας της εταιρείας, με στόχο να συνεχίσει τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας στην ελληνική αγορά.
Ο κ. Μισαλάκης είναι Διπλωματούχος ΜηχανοL. MIsalakis 03λόγος Μηχανικός του ΕΜΠ με μεταπτυχιακό Industrial Engineering. Ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο του αυτοκινήτου το 1994. Στο δυναμικό της Opel Hellas εντάσσεται το 1997 στο Τμήμα Aftersales ως Περιφερειακός Διευθυντής. Στη συνέχεια αναλαμβάνει καθήκοντα Business Development Manager στο Τμήμα Πωλήσεων. Το 2003 μετακινείται στη Ρώμη, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθυντή Customer Care & Aftersales Retail Sales Channel για την GM, με ευθύνη τις χώρες της Νότιας Ευρώπης.

Το 2006 επιστρέφει στην Ελλάδα ως Διευθυντής Marketing, θέση στην οποία παραμένει έως το 2014, οπότε και αναλαμβάνει νέα καθήκοντα σαν Διευθυντής Πωλήσεων, θέση την οποία διατηρεί έως σήμερα.

Α. Giannakopoulou 04Και οι αλλαγές συνεχίζονται
Η Αμαλία Γιαννακοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Opel Hellas, αποφάσισε να αποχωρήσει και αυτή από την εταιρία, έπειτα από μια θητεία 20 και πλέον ετών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της στην εταιρία, κάλυψε με επιτυχία διάφορες θέσης ευθύνης στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία.
Επιπλέον η Αμαλία Γιαννακοπούλου, ηγήθηκε του project της ανακύκλωσης οχημάτων από πλευράς Opel, υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της ΕΔΟΕ, όπου διετέλεσε και Πρόεδρος.

M.Kallergi 05Η Μαρία Καλλέργη, σήμερα Υπεύθυνη για Μάρκετινγκ & Πωλήσεις Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ, θα διαδεχθεί την Αμαλία Γιαννακοπούλου στη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας, αναλαμβάνοντας και την εκπροσώπηση της εταιρίας στην ΕΔΟΕ. H Μαρία είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε Βusiness Μanagement και Βachelor Degree με εξειδίκευση σε Μάρκετινγκ και Επικοινωνία. Στο δυναμικό της Opel, εντάσσεται το 1997 και από τότε μέχρι σήμερα έχει καλύψει επιτυχώς διάφορες διευθυντικές θέσεις, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, όπως Εταιρικών Πωλήσεων, Διαφήμισης & Προώθησης, Διακίνησης & Συστημάτων και Διαχείρισης Προϊόντων.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO