spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣFord KA+ Colour Edition

Ford KA+ Colour Edition

Ford Ka color edition 10Συνεχίζοντας τον καταιγισμό νέων εκδόσεων σε διάφορα μοντέλα της, η Ford λανσάρισε το νέο KA+ Colour Edition – που διατίθεται σε έξι τολμηρά χρώματα εξωτερικού με μαύρες λεπτομέρειες για τη δημιουργία εντυπωσιακών αντιθέσεων.

Η ειδική έκδοση του μικρού μοντέλου της Ford διατίθεται σε αποχρώσεις Bright Yellow, Moondust Silver, Oxford White, Ruby Red, Smoke, Sparkling Gold, και περιλαμβάνει:
Μεγάλη πίσω αεροτομή
Μαύρες, ζάντες αλουμινίου 15-ιντσώνFord Ka color edition 12
Οροφή βαμμένη σε Shadow Black
Καλύμματα καθρεπτών σε Shadow Black
Μαύρα πλαϊνά αυτοκόλλητα
Μαύρη μάσκα τύπου πλέγματος
Μαύρα σήματα στα φτερά

Με χαρίσματα
Το 5-θυρο hatchback Ford KA+ προσφέρει ευρυχωρία, οικονομική κατανάλωση και απολαυστική οδική συμπεριφορά, σε προσιτή τιμή.
Ford Ka color edition 14Το εσωτερικό μπορεί να φιλοξενήσει άνετα πέντε άτομα με άφθονο χώρο για το κεφάλι των εμπρός επιβατών και τα πόδια των πίσω αντίστοιχα, ενώ διαθέτει 21 αποθηκευτικούς χώρους. Στο MyFord Dock που βρίσκεται στο κέντρο του πίνακα οργάνων, οι επιβάτες μπορούν να αποθηκεύουν, να τοποθετούν και να φορτίζουν κινητές συσκευές όπως τηλέφωνα και συστήματα πλοήγησης.

Το KA+ Colour Edition προσφέρεται με βενζινοκινητήρα 1.2L Duratec 85 PS με κατανάλωση 5,2 l/100 km, εκπομπές CO2 120 g/km και είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO