spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΌμιλος Γιαννίρη

Όμιλος Γιαννίρη

Ποια εταιρεία “σπάει το ρόδι”
Η μανία του Black Friday βρίσκεται σε όλο της το μεγαλείο! Σε λίγες ώρες ξενικά ένας νέος ξενόφερτος θεσμός, ο οποίος πλέον εισέρχεται και στο χώρο της αυτοκίνησης. Πιο Gianniris 10συγκεκριμένα φέτος το Νοέμβριο ο Όμιλος Γιαννίρη επαναστατεί και φέρνει το θεσμό Black Friday στο χώρο των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Με 45 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της αυτοκίνησης, τώρα κάνει το επόμενο, ένα ακόμη εντυπωσιακό βήμα κι εγκαινιάζει τον ολοκαίνουργιο χώρο – έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ταυτόχρονα γίνεται και η πρώτη εταιρία στον κλάδο της που συμμετέχει στο θεσμό Black Friday από την Πέμπτη 23-11-2017 έως τη Δευτέρα 27-11-2017.

Gianniris 11Πιο συγκεκριμένα οι δυνητικοί πελάτες του Ομίλου Γιαννίρη θα γνωρίσουνε το πραγματικό νόημα των προσφορών Black Friday αφού μπορούν να αποκτήσουν το αυτοκίνητο της αρεσκείας τους με πραγματικά μειωμένες τιμές από 500€ έως 2000€.

Γνωρίστε τις πραγματικές προσφορές στον Όμιλο Γιαννίρη στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις της στο 6ο χιλ. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών δίπλα στη Peugeot Γιαννίρης και στο γνωστό σημείο στην Μοναστηρίου 271 απέναντι από τη Citroen Γιαννίρης.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO