spot_img

FIAT TAXI

Τα πρώτα FIAT TAXI στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός. Η νέα γενιά των αυτοκινήτων της FIAT, αποδεικνύει πως μπορεί να συνδυάσει άψογα την Ιταλική της κομψότητα με τον επαγγελματισμό και έτσι να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς όπως οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί.

FIAT TAXI 12FIAT Tipo Station Wagon Τaxi

Ο κύριος Ιωάννης Τεληπορανίδης είναι επαγγελματίας οδηγός TΑΧΙ και εκμεταλλευόμενος την προσφορά της καμπάνιας TAXIζεις της FIAT Κουμαντζιάς Α.Ε απέκτησε το νέο του συνεργάτη, ένα FIAT Tipo Station Wagon.

FIAT Professional Talento 9-θέσιο ΤaxiFIAT TAXI 11
Ακόμα ένας επαγγελματίας οδηγός ταξί απέκτησε το νέο του όχημα από την FIAT Κουμαντζιάς Α.Ε. και παρέλαβε το νέο Talento 9 θέσιο από τον σύμβουλο πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων κ. Γιώργο Τζιβανόπουλο.

ΤΑΧΙζεις

Μέσα από την ελκυστικά προσφορά της καμπάνιας TAXIζεις πλέον και οι δύο τους μπορούν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά με τα νέα τους οχήματα. Η προσφορά για αγορά νέου αυτοκινήτου αφορά χρηματοδότηση από 9€ την ημέρα και με 0% προκαταβολή. Περιλαμβάνει 8 χρόνια εγγύηση αντισκωριακή, 2 χρόνια εγγύηση για μηχανικά & ηλεκτρικά μέρη για απεριόριστα χιλιόμετρα, 2 χρόνια οδική βοήθεια και 3 χρόνια εγγύηση βαφής.

FIAT TAXI 10Παράλληλα οι δύο νέοι κάτοχοι επαγγελματικών ταξί είναι σε θέση να απολαύουν και όλα τα after sales προνόμια της καμπάνιας αφού το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν το αυτοκόλλητο της FIAT Κουμαντζιάς Α.Ε.

Αυτά είναι: Δωρεάν τα γνήσια λιπαντικά FIAT σε κάθε service
Service και το Σάββατο χωρίς ραντεβού & αναμονή
24ωρη εξυπηρέτηση
Γραμμή τηλεφωνικής υποστήριξης για όλη τη μέρα και άμεση πρόσβαση.
Επιπλέον εκπτώσεις Σε εργασία & ανταλλακτικά

Τιμή πακέτου Service
120€ +ΦΠΑ (ΕΡΓΑΣΙΑ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ) ΚΑΘΕ 20.000ΧΛΜ. Το πακέτο service περιλαμβάνει λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο,γύρης, φίλτρο αέρα, φίλτρο πετρελαίου.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO