spot_img

Νέο Jeep Compass

Ένα πολύ σημαντικό Compact Premium SUV αφίχθη στην ελληνική αγορά με ιδιαίτερες αξιώσεις και ένα πολύ “βαρύ” όνομα. Και για το σημαντικό αυτό γεγονός, η δημοσιογράφος Jeep Compass presentation 11Πόπη Τσαπανίδου «ανέκρινε» τους επιτελείς της Jeep στην Ελλάδα για να μάθει τα πάντα για το νέο Compass και «έβγαλε λαυράκι».

Η δημιουργία ενός νέου μοντέλου από την Jeep είναι από μόνη της αιτία για εορτασμό. Όταν μάλιστα το συγκεκριμένο μοντέλο, το ολοκαίνουργιο Compact Premium SUV, Jeep Compass, ολοκληρώνει την γκάμα της Jeep, που σήμερα έχει από μία πρόταση για κάθε κατηγορία SUV, η διάθεση για εορτασμό είναι διπλή.

Jeep Compass presentation 13Διπλά εντυπωσιακή ήταν φυσικά και η εκδήλωση αποκάλυψης του νέου Jeep Compass επί ελληνικού εδάφους που οργάνωσε η Lancia-Jeep Hellas. Το πρωί, δεκάδες εκπρόσωποι του επίσημου δικτύου της Jeep από όλη την Ελλάδα, οδήγησαν το νέο Jeep Compass και έζησαν από πρώτο χέρι την αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει. Εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνιση, την ποιότητα και τις ικανότητές του εντός και εκτός δρόμου, και ύστερα, ενημερώθηκαν με πρωτοποριακές τεχνικές για κάθε λεπτομέρεια του premium μοντέλου.

Με 50 άτοκες δόσεις
Το απόγευμα, το λόγο είχαν οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου, που έζησαν από κοντά Jeep Compass presentation 12μία διαφορετική εμπειρία παρουσίασης αυτοκινήτου. Αντί των συνηθισμένων ομιλιών, στη σκηνή εμφανίστηκε η Πόπη Τσαπανίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος, ανέλαβε να ανακρίνει τους επιτελείς της εταιρίας για κάθε φανερό και κρυφό χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου, και τελικά, έβγαλε «λαυράκι» αφού αποκάλυψε ότι το νέο Jeep Compass, θα προσφέρεται και με το πρωτοποριακό και μοναδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα 50-50, της Lancia-Jeep Hellas, που περιλαμβάνει 50 άτοκες δόσεις.

Από 1.400 έως 2.000 κ.εκ.
Το νέο Jeep Compass, το Compact Premium SUV που έρχεται να επαναπροσδιορίσει την Jeep Compass presentation 14αγορά των SUV, εξοπλίζεται με οικονομικούς και ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και diesel από 1.400 έως 2.000 κ.εκ., χειροκίνητα και 9τάχυτα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, εξελιγμένα συστήματα κίνησης σε δύο ή σε τέσσερις τροχούς και έχει ήδη αποσπάσει την ανώτατη διάκριση ασφάλειας 5 Αστέρων από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό Οργανισμό EuroNCAP. Βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου της Lancia-Jeep Hellas με τις τιμές του να ξεκινούν από €25.900.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO