spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΝοέμβριο το νέο Dacia Dokker

Νοέμβριο το νέο Dacia Dokker

Dacia-Dokker 04Ισχυρότατο “σπριντ” φαίνεται ότι θα κάνουν οι Renault και Dacia στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες της χρονιάς. Αιτία η άφιξη δύο σημαντικών τoυς μοντέλων.

Τόσο η έλευση του νέου Renault Capture, όσο και του νέου επαγγελματικού Dacia Dokker επιβεβαιώνουν αυτή την αισιοδοξία.

To ανανεωμένο Renault Capture
Το Crossover του b-segment, Renault Capture, ανανεώθηκε με στόχο να προσφέρει ακόμα Renault Caprure 01μεγαλύτερη πρακτικότητα. Με νέα ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση, ακόμα περισσότερους χρωματισμούς και επιλογές προσωποποίησης, αλλά και πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel, θα συνδυάζονται και με το αυτόματο κιβώτιο EDC. Το ανανεωμένο Renault Caprure θα ξεκινήσει μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες την εμπορική του πορεία στην Ελληνική αγορά, οπότε και θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στον εξοπλισμό και την τιμή των διαθέσιμων εκδόσεων.

Το νέο Dacia Dokker
Η Dacia με το νέο της επαγγελματικό Dokker κάνει, επιτέλους, την σωστή κίονηση για την Dacia-Dokker 08αγορά μας. Το πολυαναμενόμενο Dokker αναμένεται να ταράξει τα νερά στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα. Βασισμένο στη φιλοσοφία της μάρκας που σαν στόχο έχει να προσφέρει απόλυτα ολοκληρωμένα αυτοκίνητα με κορυφαίο value for money, το Dokker χάρη και στο στιβαρό του χαρακτήρα μπορεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Θα εφοδιάζεται με τους προηγμένους πετρελαιοκινητήρες της Renault, ενώ το εμπορικό λανσάρισμα του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας το Νοέμβριο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO