spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΗ πόλη του Sunderland τιμά το εργατικό δυναμικό της Nissan

Η πόλη του Sunderland τιμά το εργατικό δυναμικό της Nissan

Nissan Sunderland 10Σε μια ξεχωριστή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου, το σύνολο του εργατικού δυναμικού του εργοστασίου της Nissan στο Sunderland, έλαβε τη τιμητική διάκριση του “Honorary Freedom of Sunderland”, σε αναγνώριση της εξαιρετικής συμβολής του στην ευημερία και το κοινοτικό πνεύμα της ομώνυμης πόλης.

Εκπρόσωποι των 7.000 εργαζομένων του εργοστασίου, τιμήθηκαν με την παρουσία τους Nissan Sunderland 11από τον Δήμαρχο της Πόλης του Sunderland, σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Sunderland. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα που η Nissan ανακοίνωσε ότι το εργοστάσιο της στο Sunderland θα ξεκινήσει την παραγωγή του νέου Nissan LEAF, μέχρι το τέλος του έτους. Το Νοέμβριο του περασμένου έτους, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ανακοίνωσε ότι όλο το προσωπικό της μονάδας θα λάβει την συγκεκριμένη τιμητική διάκριση, μετά από την εNissan Sunderland 12πιτυχή εξασφάλιση της μελλοντικής παραγωγής των νέας γενιάς Qashqai και X-Trail.

Η Nissan ξεκίνησε την παραγωγή στο εργοστάσιο του Sunderland το 1986. Από τότε έχει κατασκευάσει 9,2 εκατομμύρια οχήματα, με εξαγωγές σε περισσότερες από 130 αγορές ανά την Υφήλιο. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο εργοστάσιο, χαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο στην ιστορία της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO