spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» είναι η μεγάλη έκθεση για το αυτοκίνητο και την τεχνολογία του που θα πραγματοποιηθεί 11-19 Νοεμβρίου στους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ελληνικό), αίθουσα Ξιφασκίας.

Aftokinisi 2017Τα πολλά νέα μοντέλα (πρεμιέρες) που έχουν να παρουσιάσουν οι συμμετέχοντες εισαγωγείς αντιπρόσωποι μετά το Διεθνές Σαλόνι της Φρανκφούρτης, δίνουν μία ξεχωριστή λάμψη και διάσταση ενημέρωσης, σε μια αγορά που τα τελευταία χρόνια δείχνει σημεία μικρής αλλά σταθερής ανάκαμψης.

Παράλληλα σε νέους εκθεσιακούς χώρους, θα δώσει εντυπωσιακό παρόν το AFTER MARKET και υπηρεσίες που είναι συνδεδεμένες με την συντήρηση και χρήση του αυτοκινήτου.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και η συμμετοχή της ΦΙΛΠΑ που θα εκθέσει στο κοινό μοναδικά αυτοκίνητα που έγραψαν χρυσές σελίδες και δένουν το παρελθόν με το παρόν.

Τέλος, τα ΔΩΡΕΑΝ TEST DRIVE δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν συγκρίσεις και να έχουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για την μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΣΚΑΙ, ΣΚΑΙ 100.3 , ΜΕΛΩΔΙΑ, ΣΠΟΡ FM, AUTOΤΡΙΤΗ και NEWSAUTO.GR και πραγματοποιείται με την υποστήριξη των περιοδικών: 4TROXOI, AUTOCAR, DRIVE, MOTORI.GR και CARandDRIVER.

Περισσότερες πληροφορίες στο website:www.autokinisiexpo.gr

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO