Νέα Αγοράς Auto

Mε προνομιακό επιτόκιο μόλις 3,9%

Seat Ibiza  01Εισερχόμενοι στην τελική ευθεία της χρονιάς από πλευράς πωλήσεων, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε σημαντικές προσφορές, προκειμένου να τονωθούν οι λιανικές πωλήσεις των αυτοκινήτων. Τώρα, με ένα νέο, προνομιακό, χρηματοδοτικό πρόγραμμα έρχεται να ενισχύσει περεταίρω το εμπορικό λανσάρισμα του νέου SEAT ΙΒΙΖΑ η Tεχνοκάρ.

Σε συνεργασία με την Volkswagen Financial Services και με ισχύ από 4/9/2017, με το νέο επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα χαμηλού επιτοκίου, η απόκτηση του νέου SEAT Ibiza γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.New Seat Ibiza 16

Bασικό χαρακτηριστικό του νέου προγράμματος είναι το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιτόκιο που διαμορφώνεται σε μόλις 3,9% (+0,6% εισφορά), από τα χαμηλότερα που προσφέρονται σήμερα στην αγορά. H ελάχιστη προκαταβολή του προγράμματος ορίζεται σε 30%, ενώ η διάρκεια της χρηματοδότησης μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 48 μήνες.

New Seat Ibiza 15Η δόση που προκύπτει για τον υποψήφιο πελάτη με το νέο πρόγραμμα ξεκινά από μόλις €198 τον μήνα για την έκδοση Ibiza 1.0 Reference 75hp.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα περιλαμβάνει την κάλυψη Προστασίας Αποπληρωμής Δανείου, ενώ συνδυάζεται υποχρεωτικά με κατ’ ελάχιστο 6μηνη ασφάλιση του αυτοκινήτου με πληρωμή από τον πελάτη στο πρόγραμμα Auto Protection που περιλαμβάνει:

Αστική ευθύνη προς τρίτους
Οδική βοήθεια από ατύχημα - All HelpNew Seat Ibiza 13
Ιατρική Υποστήριξη
Αστική ευθύνη εντός πορθμείου
Αστική ευθύνη ρυμουλκούμενου
Αστική ευθύνη πυρός
Προστασία αποπληρωμής δανείου / ατύχημα ιδιοκτήτη
Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα
Πυρός / τρομοκρατικές ενέργειες
Πυρός από στάσεις και απεργίες
Ολική κλοπή
Αυτοκίνητο αντικατάστασης (σε περίπτωση κλοπής)
Εγγύηση αξίας

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα χρηματοδότησης για την έκδοση 1.0 75hp Reference:

Αξία Αυτοκινήτου

11.700€

Προκαταβολή

3.510€

Χρηματοδοτούμενο Ποσό

8.190€

Διάρκεια Χρηματοδότησης

48 μήνες

Τόκοι (με εισφορά 0,6%)

774,50€

Προστασία Αποπληρωμής Δανείου

Πακέτο Α

Μηνιαία Δόση

197,75€

ΣΕΠΠΕ

6,33%

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok