Νέα Αγοράς Auto

Τιμή στην πόλη της Βαρκελώνης

Casa Seat 11Casa SEAT θα ονομάζεται στο εξής ο νέος διαθεματικός χώρος της SEAT στη Βαρκελώνη. Η εταιρεία εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο όνομα από μερικά από τα πιο εμβληματικά κτίρια της πόλης όπως η Casa Batlló, η Casa Milà ή η Casa Fuster, κάθε ένα αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένο στολίδι της μοντερνιστικής αρχιτεκτονικής. Με αυτή την κίνηση η SEAT αποτίει φόρο τιμής στη Βαρκελώνη, τους κατοίκους της και τα 30 εκατομμύρια ανθρώπους που επισκέπτονται την πόλη κάθε χρόνο και που όλοι ταυτίζονται με αυτά τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα.

Casa Seat 12Η Casa SEAT βρίσκεται στην οδό Paseo de Gracia 109, στη διασταύρωση με την Avenida Diagonal και έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στα τέλη του 2018. Ο νέος χώρος αυτός έχει στόχο την πλήρη ενσωμάτωσή του στην πολιτιστική και οικονομική ζωή της πόλης και σκοπό να γίνει το σημείο συνάντησης για τις νέες τάσεις και τα τοπικά και διεθνή ταλέντα. Οι νέες εγκαταστάσεις που διαθέτουν 2,600 τ.μ. εμβαδόν θα προσφέρουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, χώρους γαστρονομίας, συναυλίες και pop up stores, ανάμεσα σε άλλα.

Casa Seat 13Εκτός από την ανάδειξη των τελευταίων τάσεων σε διαφορετικές σφαίρες, οι επισκέπτες της Casa SEAT θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να θαυμάσουν τις πιο πρόσφατες και εξατομικευμένες εξελίξεις της Μάρκας. Ο νέος χώρος θα προσφέρει νέες μορφές πώλησης που θα διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να παρέχουν μία μοναδική φυσική και ψηφιακή εμπειρία και η οποία θα επιτρέψει στη Μάρκα να πουλήσει τα πιο ελκυστικά μοντέλα της με ένα τρόπο που θα προσανατολίζεται στην ικανοποίηση του πελάτη.

Casa Seat 14Created in Barcelona
Τον περασμένο Δεκέμβριο η SEAT και το δημοτικό συμβούλιο της Βαρκελώνης υπέγραψαν μία συμφωνία για τη προώθηση της καινοτομίας, της βιώσιμης κινητικότητας και της στρατολόγησης νέων ταλέντων. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, τον περασμένο Απρίλιο εγκαινιάστηκε το SEAT Metropolis:Lab Barcelona, ένα εργαστήριο που αναζητά να αναπτύξει έξυπνες λύσεις για τη μελλοντική κινητικότητα. Με τον έλευση της Casa SEAT, η εταιρεία δείχνει για ακόμα μία φορά τη δέσμευσή της στην πόλη της Βαρκελώνης ως αναπόσπαστο μέρος του DNA της.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok