Νέα Αγοράς Auto

4 Έλληνες ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης

Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο, αν και παραμένει "δεμένο με χειροπέδες" εξακολουθεί να μεγαλουργεί και μάλιστα όταν συγκρίνεται άμεσα με ευρωπαίους συναδέλφους τους! Οι εταιρείες Ford Αναστασίου, Ford Γκαρτζονίκας, Ford Velmar και Ford Βροχίδης-Χατζής είναι οι Έλληνες Επίσημοι Έμποροι της Ford που βρίσκονται ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης.

Ford Ath Fri Awards Div Apollon 10Η Ford Ευρώπης τους βράβευσε για τις επιδόσεις τους σε ειδική τελετή στο πλαίσιο του Chairman’s Award που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Για την αξιολόγησή τους μετρήθηκαν οι επιδόσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του 2016 σε διάφορους τομείς, αλλά κυρίως στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Η Ford κάθε χρόνο αναγνωρίζει και επιβραβεύει τους συνεργάτες της, τόσο για τις επιδόσεις τους στις πωλήσεις οχημάτων και ανταλλακτικών, αλλά κυρίως για την εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους πελάτες τους - η οποία μάλιστα αξιολογείται από τα σχόλια των ίδιων των πελατών.

Φέτος, οι Έλληνες πελάτες της Ford από περιοχές όπως η Αττική, ο Βόλος, η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, η Λάρισα και η Κρήτη, αναγνώρισαν τις υπηρεσίες που οι Επίσημοι Έμποροι της Ford τους προσέφεραν κατά τη διάρκεια του 2016 και τους έστειλαν στην κορυφή της Ευρώπης.

Ford Ath Fri Awards Div Apollon 12Η βράβευση των κορυφαίων Ελλήνων Επίσημων Εμπόρων της Ford, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού Chairman’s Award, έγινε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Ford Motor Ελλάς και τα βραβεία στους νικητές έδωσε ο Jonathan Williams, Sales Vice President της Ford Ευρώπης, παρουσία του Νίκου Νοταρά, Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Ford Motor Ελλάς και στελεχών της εισαγωγικής εταιρίας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από τις επιδόσεις σας!» δήλωσε ο Jonathan Williams, καθώς ευχαρίστησε τους Έλληνες Επίσημους Εμπόρους για τις προσπάθειές τους, «Η Ford δίνει μεγάλη σημασία, όχι μόνο στην επίτευξη των στόχων πωλήσεων, αλλά και στην ικανοποίηση των πελατών της. Μπορείτε να είστε υπερήφανοι που συγκαταλέγεστε ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης!»

«Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι αυτό που μας κινεί!» δήλωσε ο Νίκος Νοταράς. «Η Ford παράγει κορυφαία προϊόντα που χαρίζουν χαμόγελα απλόχερα - οι Ελληνικές εταιρίες που βραβεύουμε σήμερα συμπληρώνουν το ανταγωνιστικό πακέτο παρέχοντας αποδεδειγμένα κορυφαία υποστήριξη προς τους πελάτες μας. Τους ευχαριστούμε!»

Ford Ath Fri Awards Div Apollon 11Οι κορυφαίοι Έλληνες Επίσημοι Έμποροι της Ford:
• Ford Αναστασίου (Λάρισα / Βόλος)
• Ford Γκαρτζονίκας (Ιωάννινα)
• Ford Velmar (Αττική / Ηράκλειο Κρήτης)
• Ford Βροχίδης-Χατζής (Θεσσαλονίκη)

Για την ανάδειξη των κορυφαίων Επίσημων Εμπόρων της Ford, μετρήθηκαν οι επιδόσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του 2016 σε διάφορους τομείς, αλλά κυρίως στην εξυπηρέτηση των πελατών

Στη σχετική φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς δεξιά: Jonathan Williams για την Ford Ευρώπης, Στέλιος Κουτελόπουλος για την Autotechnica Hellas A.Τ.E.E (Αττική / Ηράκλειο Κρήτης), Σταύρος Γκαρτζονίκας για την Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε. (Ιωάννινα), Κωνσταντίνα Αναστασίου για την Ν. Αναστασίου Α.Ε. (Λάρισα / Βόλος), Τάσος Χατζής για την Βροχίδης – Χατζής Α.Ε. (Θεσσαλονίκη), Νίκος Νοταράς για την Ford Motor

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok