Νέα Αγοράς Auto

Με 11.119€ ή με 183€ το μήνα

Citroen C1 Auto 11Μια πολύ καλή αστική πρόταση για καθημερινές μετακινήσεις, το Citroen C1 προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, χωρίς να θυσιάσει από την οικονομική λειτουργία που παραδοσιακά το χαρακτήριζε.

Η νέα αυτή γαλλική πρόταση προσφέρεται σε ασυναγώνιστη τιμή, στην έκδοση 1.0 VTi 68 S&S Feel iTouch με αυτόματο κιβώτιο. Είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για αστικές και όχι μόνο μετακινήσεις, προσφέροντας προηγμένους οικονομικούς κινητήρες βενζίνης με χαμηλή κατανάλωση, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν Citroen C1 Auto 12εκδόσεις του μοντέλου που απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Το Citroen C1 φέρει εξοπλισμό μεγαλύτερων κατηγοριών, παρέχοντας ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας, όπως 6 αερόσακους, σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ESP), καθώς και τεχνολογία αιχμής με οθόνη αφής, σύστημα Mirror Screen και κάμερα Citroen C1 Auto 13οπισθοπορείας για ευκολότερους ελιγμούς μέσα στην πόλη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν τώρα με 11.119€. Η τιμή αφορά αποκλειστικά και μόνο στην έκδοση Feel iTouch 1.0 68 με Stop & Start και ισχύει για αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Citroen C1 Auto 17Τέλος, υπάρχει και το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για όλες τις εκδόσεις του C1. Η άτοκη χρηματοδότηση είναι εναλλακτική στις υπάρχουσες προωθητικές ενέργειες. Τα χαρακτηριστικά του νέου άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος είναι τα εξής:

Προκαταβολή ανάλογα με την έκδοση, από 183€/μήνα
0% επιτόκιο
36 μήνες διάρκεια

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok