Νέα Αγοράς Auto

Πετυχαίνει κορυφαίες επιδόσεις στην Ελλάδα

Nissan Micra  02Η προσθήκη του νέο Micra ενδυναμώνει σημαντικά τις εμπορικές επιδόσεις της Nissan στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα με ένα πρωτότυπο infographic, η Nissan αποτυπώνει την επιτυχημένη διαδρομή της στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου για το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς.

Με την πλήρως ανανεωμένη γκάμα μοντέλων που διαθέτει, την άκρως ανταγωνιστική εμπορική πολιτική της, καθώς και με την αξιοπιστία του δικτύου της ανά την Ελλάδα, η Nissan πέτυχε για μια ακόμα φορά κορυφαίες Nissan Pulsar 03επιδόσεις, πρωταγωνιστώντας στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, η Nissan κατέκτησε τον Ιούνιο την πρώτη θέση στις πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων, με 1.162 ταξινομήσεις και με μερίδιο αγοράς 11,5% ! Παράλληλα, κατέγραψε για το πρώτο εξάμηνο του 2017 πανελλαδικές Nissan Qashqai-side 04πωλήσεις 4.580 νέων επιβατικών αυτοκινήτων, γεγονός που την κατατάσσει στη δεύτερη θέση με μερίδιο αγοράς 9,1%.

Όσο για το μέλλον, αυτό αναμένεται να είναι εξίσου συναρπαστικό για την Nissan, καθώς με την εμπορική διάθεση του ολοκαίνουργιου MICRA, η Ιαπωνική μάρκα θα εξασφαλίσει ακόμα ένα success story.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok