Νέα Αγοράς Auto

Η έξυπνη απόκτηση νέου Skoda

Skoda cars  10Τώρα ένα νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα, προσφέρει στους πελάτες νέες επιλογές απόκτησης του μοντέλου Skoda που επιθυμούν, συνδυάζοντας το προνομιακό επιτόκιο με την παροχή σημαντικών υπηρεσιών, ώστε να καλύπτεται κάθε ανάγκη τους.

Βασικό πλεονέκτημα του Skoda Clever Plan αποτελεί το προνομιακό επιτόκιο το οποίο μειώνεται ανάλογα με όσες περισσότερες υπηρεσίες προστίθενται σε αυτό. Συνολικά 4 νέα προγράμματα απόκτησης αυτοκινήτου, περιλαμβάνονται στο SKODA Clever Plan:

Classic Clever, Classic Clever Plus, Auto Clever, Auto Clever Plus.

Skoda cars  11Tα προγράμματα αυτά προσφέρουν
4 χρόνια εγγύηση.
Ανταγωνιστικό επιτόκιο και ασφάλεια για 4 χρόνια.
Δυνατότητα προσθήκης Service για 4 χρόνια (Classic Clever Plus & Auto Clever Plus).
Οικονομικό και σταθερό ασφάλιστρο για 4 χρόνια χωρίς καμία επιβάρυνση από πιθανές αυξήσεις εντός αυτής της περιόδου χρηματοδότησης, ούτε καν σε περίπτωση πρόκλησης ατυχήματος.
Ενσωμάτωση των υπηρεσιών στη μηνιαία δόση, χωρίς ταλαιπωρία, με σταδιακή χωρίς Skoda cars  12άγχος αποπληρωμή για τον πελάτη.
Προστασία αποπληρωμής δανείου.
Δυνατότητα επιλογής των υπηρεσιών και του τύπου χρηματοδότησης που επιθυμεί ο πελάτης, διασφαλίζοντας εγγυημένη αξία επαναγοράς στα 4 χρόνια (Auto Clever & Auto Clever Plus).

Ειδικά για τα χρηματοδοτικά προγράμματα Auto Clever & Auto Clever Plus, προσφέρονται επιπλέον οι παρακάτω επιλογές για την Skoda cars  13τελευταία δόση του δανείου:
- Αποπληρωμή της τελευταίας δόσης (Balloon)
- Αναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης
- Επαναγορά του αυτοκινήτου από τον Εισαγωγέα και εξόφληση ης τελευταίας δόσης

Για περισσότερες πληροφορίες και παραδείγματα ο κάθε ενδιαφερόμενος θα βρει στο link: https://www.skoda.gr/finance/

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok