Νέα Αγοράς Auto

Στα Peak Performance Marketing Awards 2017


Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Performance in B2B των Peak Performance Marketing Awards 2017 απέσπασε η LeasePlan Hellas, κορυφαία εταιρεία μίσθωσης εταιρικού στόλου και μετακίνησης στην Ελλάδα, για την πιο αποτελεσματική χρήση του Performance Marketing στο κλάδο του B2B το 2016.

LeasePLan Hellas 2017 13Με κύρια κριτήρια αξιολόγησης την επίτευξη μετρήσιμων στόχων, την αποτελεσματικότητα των ενεργειών και τον βαθμό καινοτομίας, η LeasePlan Hellas διακρίθηκε για την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της, θέτοντας σε προτεραιότητα την εξειδίκευση, την τεχνογνωσία, την καινοτομία και τη χρήση των απαραίτητων εργαλείων, αξίες που πιστεύουν βαθιά όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας, οδηγώντας την αγορά και την έννοια του customer care στην επόμενη ημέρα.

LeasePLan Hellas 2017 11Τα Peak Performance Marketing Awards 2017 διοργανώθηκαν για πρώτη χρονιά από την Boussias Communications με την υποστήριξη της Google, με στόχο να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα του performance marketing και τις εταιρείες που ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητα, την καινοτομία και τα δυνατά μετρήσιμα αποτελέσματα τους (return on investment).
Η διάκριση της LeasePlan αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας που διαθέτει η εταιρεία ήδη δύο χρόνια με την εξειδικευμένη performance εταιρεία Reprise Media Athens της IPG Mediabrands.

Ο κ. Χρήστος Παπαγιαννόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της LeasePlan Hellas δήλωσε σχετικά: «Σε μια εποχή όπου η ανάγκη για μετρήσιμα αποτελέσματα αυξάνεται διαρκώς, η ικανότητα να θέτουμε τα σωστά σημεία αναφοράς και να επιτυγχάνουμε υψηλά επίπεδα LeasePLan Hellas 2017 12αποτελεσματικότητας κρίνεται απαραίτητη κι επιτατική. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να διακρινόμαστε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Performance in B2B των Peak Performance Marketing Awards 2017, καθώς αυτό το βραβείο πρεσβεύει τα πιστεύω μας κι εκφράζει πλήρως τις αξίες με τις οποίες λειτουργούμε. Για όλους εμάς στην LeasePlan η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί κίνητρο να συνεχίσουμε να δουλεύομε θέτοντας στο επίκεντρο την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα, με σκοπό να παρέχουμε πάντα βέλτιστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.»

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok