Νέα Αγοράς Auto

Σε μοντέλα της Honda

Μόνο για λίγες ημέρες και έως το τέλος Ιουνίου ισχύουν σημαντικές προωθητικές ενέργειες για τα μοντέλα Honda:
Πιο συγκεκριμένα για συγκεκριμένο αριθμό πλαισίων CRV 5d i-DTEC MT 4WD Elegance ισχύει έκπτωση 2.000€ με αποτέλεσμα η τιμή του να διαμορφώνεται στα 35.250€ από 37.250€.
HONDA CR-V  01Ακόμη, οι εκδόσεις του CR-V i-DTEC :
• 1.6 i-DTEC MT 2WD COMFORT MY16,
• 1.6 i-DTEC MT 2WD ELEGANCE MY16 με Honda Connect,
• 1.6 i-DTEC MT 4WD ELEGANCE MY15 με Honda Connect και
• 1.6 i-DTEC ΜΤ 4WD ELEGANCE με Honda Connect και NAVI
προσφέρονται με όφελος 1.000€ για τον πελάτη.
Οι εκδόσεις του Civic 1.6 i-DTEC προσφέρονται με όφελος από 800€-4.000€ για τον πελάτη.

To HR-V 1.6 i-DTEC Elegance Navi προσφέρεται με νέα μειωμένη τιμή κατά 2.950€ στην τιμή των 28.000€ , η τιμή αυτή είναι ίδια με αυτή του HR-V 1.6 i-DTEC Elegance χωρίς Navi.HONDA CR-V  02

Ταυτόχρονα για όλα τα μοντέλα Honda ισχύει το πρόγραμμα Honda «Όλα είναι Δυνατά» με το οποίο οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο Honda που επιθυμούν εκμεταλλευόμενοι τα παρακάτω οφέλη:
• 5 χρόνια δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση των μοντέλων Honda όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του service reminder system του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης
• 5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ.
HONDA CR-V 03• 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance
• Μόνο με 190€ το μήνα μέσω του πολύ ανταγωνιστικού χρηματοδοτικού προγράμματος από την Alpha Bank με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6%)
• Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο καθώς και σε όποιον από την οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο Honda αυτοκίνητο.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok