spot_img

Nissan GENERATION N

Nissan Generation N 11Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που έλαβε χώρα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, οι 10 νικητές του GENERATION N παρέλαβαν το βραβείο τους, που δεν είναι άλλο από ένα τελευταίο μοντέλο της Nissan για έναν ολόκληρο χρόνο !

 

Συγκεκριμένα οι νικητές και τα αυτοκίνητα που κέρδισαν έχουν ως εξής :

+2FEET ψήφοι 2610
Ο Βασίλης Τζιγκούρας, βοηθά ανάπηρα ζωάκια να ξαναπερπατήσουν, κατασκευάζοντας αυτοσχέδια αναπηρικά αμαξίδια.
Έπαθλο Nissan JUKE

ITHACA ψήφοι 905
Η ομάδα που δημιούργησε ένα κινητό πλυντήριο ρούχων για αστέγους, ώστε να καλύψει τη βασική ανάγκη της υγιεινής αλλά και της αξιοπρέπειας των συνανθρώπων μας.
Έπαθλο Nissan JUKENissan Generation N 19

ELEKTRONIO ψήφοι 879
H start -up εταιρεία ποδηλάτων που δημιούργησε το πρώτο τρίτροχο, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο, χειροποίητο ποδήλατο, για όσους αναζητούν έναν εναλλακτικό τρόπο μεταφοράς.
Έπαθλο Nissan JUKE

BRAINANCE ψήφοι 768
To cloud-based λογισμικό που χρησιμοποιείται από τους γιατρούς για την επεξεργασία εξετάσεων μαγνητικής τομογραφίας.
Έπαθλο Nissan JUK

PHEE ψήφοι 735
Ο Σταύρος Τσομπανίδης, ιδρυτής της start-up Phee, επεξεργάζεται νεκρά φύκια για τη δημιουργία νέων προϊόντων, από θήκες κινητών, μέχρι πολυτελείς συσκευασίες.
Έπαθλο Nissan JUKE

ΠΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ψήφοι 730
Ο Έλληνας ασημένιος Παραολυμπιονίκης της ξιφασκίας με αμαξίδιο που αγωνίζεται στη σπάθη, καθώς και στο ξίφος μονομαχίας.
Έπαθλο Nissan PULSAR

PROM RACING TEAM ψήφοι 717
Μία ομάδα φοιτητών του ΕΜΠ που δημιούργησε ένα αγωνιστικό μονοθέσιο στα πρότυπα της Formula 1 και διακρίνεται σε διεθνείς διαγωνισμούς και αγώνες.
Έπαθλο Nissan JUKENissan Generation N 16

FINEST ROOTS ψήφοι 714
Μοντέρνα λικέρ που παράγονται και αποστάζονται με απόλυτα φυσικό τρόπο, αναβιώνοντας συνταγές από την ελληνική φύση.
Έπαθλο Nissan JUKE

EFFECT ψήφοι 703
Η Effect είναι μια καινοτόμος κοινωνική επιχείρηση στο χώρο της εκπαίδευσης που φιλοδοξεί να αντιμετωπίσει τη νεανική ανεργία.
Έπαθλο Nissan JUKE

ΕTHELON ψήφοι 698
Μια οργάνωση που αποτελείται από νέους ενεργούς ανθρώπους, πρόθυμους να προσφέρουν κοινωνικά και αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού.
Έπαθλο Nissan JUKE

Nissan Generation N 12Με την καμπάνια GENERATION N , η Nissan αποφάσισε να στηρίξει ανθρώπους οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν ήδη καταφέρει να ξεχωρίσουν για τις καινοτόμες ιδέες και πράξεις τους. Κάνοντας πράξη το σλόγκαν της μάρκας “Innovation that Excites” (Καινοτομία που Ενθουσιάζει), η καμπάνια GENERATION N αποτελεί μια προσπάθεια ανάδειξης και επιβράβευσης ανθρώπων ή ομάδων, που μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, καταφέρνουν να ενθουσιάζουν, να Nissan Generation N 13καινοτομούν και να διακρίνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Για την ιστορία, επιλέχθηκαν 20 ξεχωριστοί εκπρόσωποι της GENERATION N των οποίων οι μοναδικές δράσεις παρουσιάζονται μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.nissangenerationn.gr. Νέοι άνθρωποι που διακρίνονται για το έργο τους σε τομείς όπως Nissan Generation N 14επιχειρηματικότητα, φυσικές επιστήμες, ιατρική, μηχανολογία, κοινωνική προσφορά, αθλητισμός κ.α. Μέσα από 20 σύντομα videos οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας παρουσιάζουν το αντικείμενο και το όραμά τους καλώντας το κοινό να τους στηρίξει με την ψήφο τους.

Το κοινό κλήθηκε να επισκεφθεί το www.nissangenerationn.gr και να ψηφίσει Nissan Generation N 15εκείνους που θέλει να κερδίσουν, με τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. να επιβραβεύει τους 10 πρώτους, δίνοντάς τους από ένα μοντέλο Nissan για έναν ολόκληρο χρόνο, υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα το όραμά τους.

Εκτός των παραπάνω νικητών, κληρώθηκαν και οι ακόλουθοι 3 τυχεροί από το κοινό που συμμετείχε στην ψηφοφορία, με έπαθλο ένα Nissan Generation N 17μοναδικό ταξίδι :

• ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ
• ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ
• ΑΡΗΣ ΤΣΕΛΑΣ

Ανακαλύψτε και εσείς τη νέα γενιά που με τη δράση, τη στάση και τις σκέψεις της αλλάζει τον κόσμο, στο www.nissangenerationn.gr

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO