spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΝέα έκδοση “White Art Edtition”

Νέα έκδοση “White Art Edtition”

H ειδική έκδοση “White Art Edition «αγγίζει» τα μοντέλα Mercedes Α-Class, Β-Class, CLA & GLA. Με ξεχωριστές επεμβάσεις στο σχεδιασμό, τόσο εξωτερικά όσο και εξωτερικά, η Mercedes White Art Edtition 10ειδική έκδοση “White Art Edition” εντυπωσιάζει. Εξωτερικά, κάθετες γραμμές σε λευκό ή μαύρο ματ αλλάζουν την όψη του οχήματος – σε όποιο από τα πέντε διαθέσιμα χρώματα (μαύρο “cosmos”, μαύρο “night”, γκρι “mountain”, ασημί “polar” ή λευκό “cirrus”) και αν επιλέξει κανείς – ενώ το σήμα “Edition” στα φτερά και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών (19 ιντσών για την GLA) σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων συμπληρώνουν την όμορφη, σπορτιφ εικόνα των ειδικών αυτών εκδόσεων.

Mercedes White Art Edtition 11Στο εσωτερικό, αίσθηση προκαλούν τα σπορ καθίσματα από δέρμα ARTICO / DINAMICA και τη σχεδίασή τους με ρίγες σε λευκό και γκρι. Προαιρετικά διατίθενται και καθίσματα AMG Performance από δέρμα ARTICO / DINAMICA και σχεδίαση με ρίγες σε λευκό και γκρι. Το σπορ τιμόνι είναι 3 ακτίνων, πολυλειτουργικό, με επίπεδο κάτω μέρος και μικροΐνες DINAMICA στα σημεία λαβής. Οι ζώνες ασφαλείας είναι μαύρου χρώματος με λευκές ρίγες ενώ όλος ο εσωτερικός διάκοσμος των μοντέλων είναι από μαύρες μικροΐνες DINAMICA. Οι δακτύλιοι των αεραγωγών είναι λευκοί ενώ το Mercedes White Art Edtition 12ταμπλώ του αυτοκινήτου είναι από δέρμα ARTICO σε μαύρο χρώμα και διακσομητικές γκρι ραφές. Αντίστοιχα, γκρι ραφές έχουν και τα υποβραχιόνια στις πόρτες και στην κεντρική κονσόλα ενώ ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων με λεπτομέρειες από χρώμιο διαθέτει και αυτός διακοσμητικες ραφές σε γκρι χρώμα. Τέλος, το πακέτο ολοκληρώνεται με ξεχωριστά υφασμάτινα πατάκια, τα οποία φέρουν το λογότυπο “Edition” και γκρι διακοσμητικές ραφές.

White Art Edition Plus
Για την ελληνική αγορά, είναι διαθέσιμο και το πακέτο White Art Edition Plus, μόνο για συγκεκριμένες εκδόσεις κινητήρων και περιλαμβανει επιπρόσθετο εξοπλισμό από την Mercedes White Art Edtition 13ειδική έκδοση White Art με σημαντικο όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή.
Για παράδειγμα, η A 180 d με το πακέτο White Art Edition Plus διαθέτει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ειδικής έκδοσης White Art καθώς και την κάμερα οπισθοπορείας, το πακέτο Night, τους προβολείς LED High Performance και το πακέτο καθρεπτών με συνολικό όφελος πακέτου €1.530.
Αντίστοιχα, η GLA 180 d στο πακέτο White Art Edition Plus διαθέτει και το αυτόματο κιβώτιο 7G DCT με συνολικό όφελος πακέτου €1.920.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO