spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΠρωτοποριακή η Fiat Κουματζιάς

Πρωτοποριακή η Fiat Κουματζιάς

Πιστή στην παράδοση που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, η FCA Greece συνεχίζει να στηρίζει τους αυριανούς συνεργάτες της, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια, αλλά και την επαγγελματική εμπειρία στους σπουδαστές των Επαγγελματικών και Τεχνικών Σχολείων της χώρας. Σκοπός της FCA Greece είναι να βοηθήσει στη δημιουργία ισχυρών βάσεων κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους και να διευκολύνει τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Fiat Koumatzias 11Μέσα από τις συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και σήμερα, τα στελέχη της FCA Greece έχουν παρουσιάσει στους σπουδαστές διαφόρων σχολών την ιστορία της εταιρείας στον χώρο της αυτοκίνησης και τον τρόπο εκπαίδευσης του παραγωγικού και μη-παραγωγικού προσωπικού του επίσημου δικτύου της. Παράλληλα, οι σπουδαστές είχαν τη δυνατότητα να μάθουν τα πάντα για τον πλέον σύγχρονο τρόπο διάγνωσης που εφαρμόζεται στα μοντέλα της FCA, χρησιμοποιώντας τα διαγνωστικά εργαλεία κορυφαίας τεχνολογίας της εταιρείας.

Την περασμένη χρονιά η FCA Greece συμμετείχε στο πρόγραμμα Erasmus+ KA2, English in Vocational Education & Training, e-VET, όπου μαθητές από το 1ο ΕΠΑΛ Καισαριανής και σχολεία ξένων χωρών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, φιλοξενήθηκαν και παρακολούθησαν διάφορες παρουσιάσεις στην αίθουσα διδασκαλίας και εργαστηρίων της εταιρείας. Παράλληλα, παρείχε εντελώς δωρεάν στο 1ο ΕΠΑΛ Καισαριανής και στο 2ο ΣΕΚ Αργυρούπολης, εκπαιδευτικούς κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων και έντυπο υλικό για τις ανάγκες εκπαίδευσης των σπουδαστών τους.

Μία από τις τελευταίες συνεργασίες έλαβε χώρα στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Κουμαντζιάς Α.Ε, μέλος του επίσημου δικτύου της FCA Greece στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους σπουδαστές από το 1ο ΕΠΑΛ Λαγκαδά. Οι σπουδαστές του παρακολούθησαν παρουσιάσεις της FCA Greece και της Κουμαντζιάς Α.Ε. και παράλληλα συμμετείχαν σε συζητήσεις γύρω από την αυτοκίνηση.

Fiat Koumatzias 10Η πιο πρόσφατη ενέργεια της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνει τη δωρεάν παροχή εκπαιδευτικού υλικού (κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και υποστηρικτικό υλικό) στη Σχολή Τεχνικής Εκπαίδευσης του Δήμου Αργυρούπολης.

Σε μια εποχή στην οποία οι αυτοκινητοβιομηχανίες οφείλουν να αντιμετωπίσουν άμεσα τις προκλήσεις των νέων τεχνολογιών και καινοτομιών των νέων μοντέλων, η FCA Greece κοιτάζει μπροστά και εξακολουθεί να στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες των μελλοντικών συνεργατών της, δημιουργώντας ισχυρές βάσεις για την κτήση της απαραίτητης τεχνογνωσίας που απαιτείται στον χώρο της αυτοκίνησης.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO