spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΗ Alfa Romeo παρούσα

Η Alfa Romeo παρούσα

Alfa Romeo Money Show 10Με εντυπωσιακές κινήσεις η εταιρεία Σφακιανάκης ΑΕΒΕ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις προωθητικές της κινήσεις των τελευταίων μηνών στη Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα ο επίσημος, αυτός, διανομέας και επισκευαστής του FCA Group για τις μάρκες Fiat & Alfa Romeo, συμμετείχε ως χορηγός στην εκδήλωση του πολυσυνεδρίου Money show, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στην Θεσσαλονίκη.

Alfa Romeo Money Show 14Δυναμικό πολυσυνεδριακό φόρουμ
Το Money Show είναι ένα μοναδικού χαρακτήρα πολυσυνεδριακό φόρουμ, που αποτελείται από Συνεδριακές Εκδηλώσεις και Εκθεσιακές Εταιρικές παρουσιάσεις της επενδυτικής αγοράς, των υπηρεσιών προς επιχειρήσεις και της αγοράς χρήματος.
Κάθε χρονιά συγκεντρώνει, στο πλαίσιο της διοργάνωσής του, όλες τις δυνάμεις της Πολιτείας, των εθνικών θεσμικών φορέων της αγοράς χρήματος, των μεγάλων επενδύσεων και των εισηγμένων στο Χ.Α. επιχειρήσεων.

Alfa Romeo Money Show 13Τα δύο ολοκαίνουργια μοντέλα Alfa Romeo Stelvio και Alfa Romeo Giulia αλλά και το μοναδικά διαχρονικό Fiat 124 Spider έδωσαν το παρόν και μαγνήτισαν τα βλέμματα των επισκεπτών του MONEY SHOW. H Alfa Romeo Stelvio, είναι η πρώτη έκδοση SUV της ιταλικής εταιρίας, η οποία εφοδιάζεται με πέντε διαφορετικά μηχανικά σύνολα, τρεις εκδόσεις εξοπλισμού (Stelvio Base, Super και First Edition), καθώς και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 13 χρώματα και 13 ζάντες αλουμινίου. Κομψή αλλά και ταυτόχρονα σπορτιβ, η νέα Stelvio, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, καθώς προσφέρει μια καινούργια αντίληψη στην κατηγορία των SUV, χαρίζοντας τη μοναδική εμπειρία μιας ολοκληρωμένης αίσθησης οδήγησης, ασφάλειας, ευρυχωρίας, τεχνολογίας αλλά και αισθητικής.

Alfa Romeo Money Show 11Η νέα Alfa Romeo Giulia διαθέτει κομψό ξεχωριστό ιταλικό design, ολοκληρώνοντάς το με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καινοτόμους κινητήρες, ιδανική κατανομή βάρους, μοναδικές τεχνικές λύσεις και την καλύτερη αναλογία βάρους-ισχύος. Μια νέα γενιά αλληλεπίδρασης ανθρώπου-μηχανής αλλά και κλασικής κομψότητας που έρχεται να ολοκληρώσει μια οδηγική φαντασίωση.

To Fiat 124 Spider, ένα αυτοκίνητο θρύλος για την μάρκα, με 50 χρόνια κληρονομιάς στην πλάτη του επιστρέφει και προσδίδει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ της σπορτίβ οδήγησης και της απόλυτης αίσθησης ελευθερίας, που μόνο ένα αυθεντικό spider μπορεί να σου δώσει.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO