spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΤώρα το νέο Nissan Μicra “ξεφεύγει” με... Apple CarPlay

Τώρα το νέο Nissan Μicra “ξεφεύγει” με… Apple CarPlay

Nissan Micra Apple CarPlay 10Έως τέλος Μαΐου “παίζει” super προσφορά από τη Nissan για το νέο Micra. Τώρα το εντελώς νέο μοντέλο η “μαμά” του το εφοδιάζει στην έκδοση Acenta το σύστημα CarPlay της Apple, προσφέροντας στους κατόχους iPhone τις ευκολίες και τις δυνατότητες του τηλεφώνου τους, στην οθόνη του αυτοκινήτου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όταν ένα iPhone της Apple συνδεθεί με το σύστημα μέσω ενός καλωδίου, προσφέρει στους χρήστες Siri τη δυνατότητα φωνητικού ελέγχου, πλοήγηση με τους χάρτες της Apple, καθώς και πρόσβαση σε μουσική, τηλεφωνικές υπηρεσίες και άλλες εφαρμογές, όπως audiobooks και Spotify.

Nissan Micra Apple CarPlay 12Δελεαστική πρόταση
Tο νέο Micra προσφέρεται μέχρι και το τέλος Μαΐου, με μια δελεαστική έκπτωση που διαμορφώνεται ως εξής :

• Μείον (-) 600€ στις εκδόσεις με τους κινητήρες 1.0 (73hp) και turbo 0.9 (90hp) λίτρων βενζίνης. Κατά συνέπεια, οι τιμές για τις προαναφερόμενες εκδόσεις ξεκινούν από 12.090€ και 13.490€ αντίστοιχα.

Nissan Micra Apple CarPlay 13• Μείον (-) 300€ για τις εκδόσεις με τον κινητήρα 1.5 (90hp) diesel. Κατά συνέπεια, η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης ξεκινά από τις 14.890€.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Nisssan Micra, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο Nissan.

Dείτε τις εκπληκτικές δυνατότητες του CarPlay της Apple, στο νέο Nissan Micra.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO