spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣFiat 500 Forever Young

Fiat 500 Forever Young

Fiat 500 forever young 10Με έναν ιδιαίτερα έξυπνο και διαχρονικό τρόπο οι Ιταλοί συνεχίζουν την προωθητική τους ενέργεια σε ένα ιστορικό μοντέλο. Συνεχίζεται το συναρπαστικό εικονικό ταξίδι του Fiat 500 που προβάλλεται στην ειδική ψηφιακή πλατφόρμα www.500foreveryoung.fiatpress.com. Μετά το γραφείο του Dante Giacosa στο Τορίνο και το Piccadilly Circus στο Λονδίνο, το τρίτο επεισόδιο εκτυλίσσεται σε ένα νεανικό διαμέρισμα, στο κοσμοπολίτικο και μαγευτικό Παρίσι στα τέλη του ’70/αρχές του ’80.

Την εποχή της λεγόμενης “μικρής” επανάστασης. Fiat 500 forever young 12Την περίοδο που η μεγάλη πρόκληση για την τεχνολογία ήταν η κατασκευή μικρών, φορητών συσκευών που θα διευκόλυναν την καθημερινότητα των ανθρώπων. Ίσως εδώ έγκειται και η επιτυχία του “μικρού-μεγάλου Fiat 500” που είχε γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στο κοινό του Παρισιού, παρόλο που η παραγωγή του είχε διακοπεί. Οι Παριζιάνοι αγαπούν το 500 αφού είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη φιλία, τα συναρπαστικά ταξίδια και τους πρώτους έρωτες.

Fiat 500 forever young 15Σαν άλλοτε…
Η κεντρική σελίδα του “500 Forever Young” αναπαράγει ένα παριζιάνικο διαμέρισμα με υπέροχη θέα από τα «παράθυρα» που βλέπουν τον πύργο του Άιφελ και το μουσείο του Λούβρου και είναι διακοσμημένο με έπιπλα εποχής. Πάνω σε ένα τραπέζι παρατηρεί κανείς διάφορα αντικείμενα εκείνης της εποχής, όπως ένα Walkman με ακουστικά, μια φορητή κονσόλα Nintendo Gameboy, ένα ρολόι Swatch, ένα ζευγάρι γυαλιά Persol και φυσικά το κλειδί ενός 500. Με ένα κλικ σε κάθε ένα απόFiat 500 forever young 11 τα αντικείμενα που εμφανίζονται στο διαμέρισμα, οι επισκέπτες στην πλατφόρμα μπορούν να κάνουν ένα σύντομο και ευχάριστο ταξίδι στον χρόνο και να θυμηθούν σημαντικά γεγονότα και πρόσωπα της εποχής. Ταυτόχρονα, μπορούν να μάθουν διάφορες και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το διαχρονικό Fiat 500 από το παρελθόν και το παρόν.

Fiat 500 forever young 18Το τρίτο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς “500 Forever Young” είναι ένας ακόμα σταθμός στο μεγάλο ταξίδι του μικρού Fiat από το 1957 μέχρι σήμερα, με αφορμή την 60η επέτειο ενός αυτοκινήτου με σημαντικές επιρροές στη μόδα, την κοινωνία και στην ευρύτερη έννοια του lifestyle γενικά. Το ταξίδι συνεχίζεται και τον επόμενο μήνα θα βρεθούμε σε μια νέα τοποθεσία, περιγράφοντας μια νέα ιστορική περίοδο, στην οποία το μοντέλο έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO