Νέα Αγοράς Auto

Αυτό σημαίνει ανάπτυξη

Όταν αναφερόμαστε σε ανάπτυξη αυτό εννοούμε!
Η SEAT επενδύει συνολικά 900 εκατομμύρια ευρώ στον τομέα R&D για τα νέο Ibiza και Arona. O Πρόεδρος της SEAT Luca de Meo έκανε τη σχετική ανακοίνωση κατά τη διάρκεια No 01 Martorellτης επίσκεψης στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στο Martorell του Πρόεδρου της κυβέρνησης της Καταλονίας Carles Puigdemont με αφορμή την έναρξη της μαζικής παραγωγής του νέου Ibiza. O Luca de Meo εξήγησε ότι το ποσό αυτό έχει επενδυθεί για τη παραγωγή των δύο νέων μοντέλων καθώς και για την προσαρμογή του εργοστασίου στις παραγωγικές τους ανάγκες. Το ποσό των 900 εκατομμυρίων ευρώ αποτελεί μέρος της συνολικής επένδυσης των 3,3 δις ευρώ που ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο του 2015, για τη περίοδο 2015-2019.

No 03 Seat AronaΣχέδια ανάπτυξης
Ανεπτυγμένο εξ’ ολοκλήρου στη Βαρκελώνη, το νέο Ibiza κατασκευάζεται στη Γραμμή Παραγωγής 1 στο Martorell, το εργοστάσιο που παράγει τα περισσότερα οχήματα στην Ισπανία. Χτισμένο πάνω στη νέα πλατφόρμα MQB A0, το νέο Ibiza έχει ως στόχο να σηματοδοτήσει ένα φιλόδοξο σημείο καμπής όσον αφορά την ασφάλεια, τη σχεδίαση, την απόδοση και την άνεση. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017, η ίδια γραμμή παραγωγής θα φιλοξενήσει το SEAT Arona, το νέο compact crossover της μάρκας. Επιπλέον στο εργοστάσιο στο No 04 Seat AronaMartorell κατασκευάζεται το SEAT Leon καθώς και το Audi Q3.

Με πάνω από 5,4 εκατομμύρια πωλήσεις από το 1984, το Ibiza είναι το πιο εμβληματικό και το best-seller μοντέλο της SEAT. Το νέο Ibiza αντικατοπτρίζει την κορύφωση της φάσης εξυγίανσης της Μάρκας και την αρχή μίας νέας περιόδου ανάπτυξης η οποία συμπίπτει με την χρονική περίοδο που η SEAT εφαρμόζει τη μεγαλύτερη επιθετική προϊοντική πολιτική στην ιστορία της.

Το μέλλον της SEAT: Βιώσιμη κερδοφορία
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Luca de Meo, υπογράμμισε το νέο στάδιο ανάπτυξης No 06 Seat Ibizaπου έχει ξεκινήσει η μάρκα με τα νέα μοντέλα της και τα οικονομικά αποτελέσματα που επιβεβαιώνουν τη πορεία προς μία βιώσιμη κερδοφορία. Η SEAT πρόσφατα παρουσίασε τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα στην ιστορία της, με λειτουργικά κέρδη ρεκόρ 143 εκατομμύρια ευρώ. Το λανσάρισμα τεσσάρων νέων μοντέλων μεταξύ 2016 και 2017 είχε ως αποτέλεσμα ρεκόρ επενδύσεων και δαπανών R&D, που το προηγούμενο έτος ανήλθαν σε περισσότερο από 850 εκαταμμύρια ευρώ.

No 07 Seat IbizaΗ SEAT σήμερα αντιπροσωπεύει περίπου το 1% του ΑΕΠ της Ισπανίας και πάνω από 4% του ΑΕΠ της Καταλονίας. Πέρυσι, η εταιρεία εξήγαγε περισσότερα από 7 δις ευρώ σε αξία εμπορευμάτων, ποσοστό πάνω από 10% του συνόλου των εξαγωγών της Καταλονίας. Με περισσότερους από 14.000 εργαζόμενους, η SEAT είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης και δημιουργεί έξι παράλληλες θέσεις εργασίας για κάθε μία κύρια θέση εργασίας.

Εργοστάσιο SEAT Martorell

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok