Νέα Αγοράς Auto

Ορόσημο πωλήσεων στη Νορβηγία

Mitsubishi Outlander PHEV  Norway 10Τρία χρόνια μετά την πρώτη παράδοση σε Ολλανδούς πελάτες τον Οκτώβριο του 2013, το Outlander PHEV της Mitsubishi Motors – που παραμένει το δημοφιλέστερο plug-in υβριδικό όχημα στην Ευρώπη – συνεχίζει τη δυναμική πορεία του με το ορόσημο των 100.000 πωλήσεων στην Ευρώπη πριν τελειώσει το CY2017.
Στο πλαίσιο αυτό, τα αποτελέσματα πωλήσεων που πέτυχε η Mitsubishi Motors Νορβηγίας είναι ασυναγώνιστα, όπως επιβεβαιώνει η παράδοση του 10.000ού Outlander PHEV από το 2014 που ξεκίνησαν οι πωλήσεις σεMitsubishi Outlander PHEV  Norway 15 αυτή τη χώρα.
Παρά το μικρό μέγεθος της αγοράς (περίπου 150.000 οχήματα το χρόνο), η επίδοση αυτή λέει πολλά για την πρόταση αξίας που αντιπροσωπεύει το Outlander κυρίως σε μία αγορά όπου ηλεκτρικά, υβριδικά και plug-in υβριδικά μοντέλα αντιμετωπίζονται ευνοϊκά από τις τοπικές αρχές βάσει μιας σταθερής μακροπρόθεσμης περιβαλλοντικής στρατηγικής.
5 Καλύτερες αγορές PHEV

 

Βρετανία

Νορβηγία

Σουηδία

Ολλανδία

Γερμανία

CY16 Volume

9.444 πωλήσεις

5.128 πωλήσεις

1.824 πωλήσεις

1.416 πωλήσεις

1.386 πωλήσεις

Τοπική Κατάταξη

PHEV

# 1

# 1

# 2

# 6

# 2

5 Καλύτεροι παίκτες

PHEV

Outlander PHEV

Mercedes C

BMW 330e

BMW i3

VW Golf

Outlander PHEV

VW Golf

VW Passat

Audi A3

BMW 2-Series

VW Passat

Outlander PHEV

Volvo V60

Volvo XC90

BMW 330e

VW Passat

BMW 3-Series

Volvo XC90

Mercedes C

Audi Q7

Audi A3

Outlander PHEV

VW Golf

VW Passat

BMW 2-Series

 Επιπλέον, η απουσία τοπικών κατασκευαστών στη Νορβηγία δημιουργεί ένα ανοιχτό περιβάλλον αγοράς, όπου η Προϊοντική Αξία (Product value) και η Αξία Μάρκας (Brand value) είναι κύριοι πόλοι έλξης για υποψήφιους πελάτες με ένα πραγματικά εντυπωσιακό Mitsubishi Outlander PHEV  Norway 13αποτέλεσμα για το Outlander PHEV της MMC (αποτελέσματα CY16):
2ο σε πωλήσεις – μεταξύ όλων των Μαρκών / όλων των συστημάτων κίνησης
1ο σε πωλήσεις μεταξύ των οχημάτων EV/HEV/PHEV
1ο σε πωλήσεις SUV
1ο σε πωλήσεις μοντέλο 4WD

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok