Νέα Αγοράς Auto

«Η Θεσσαλονίκη έμαθε Ιταλικά»

Fiat Koumatzias 14Ξεκίνησε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στη δυτική Θεσσαλονίκη η νέα κάθετη μονάδα της FIAT Κουμαντζιάς A.E.  Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή επένδυση η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες στην αγορά, διασφαλίζοντας πολύτιμες θέσεις εργασίας, αλλά και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης για τις ιταλικές μάρκες.

Συνεργάτες της εταιρείας και γνωστά πρόσωπα της πόλης από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο παρευρέθηκαν σε αυτήν τη γιορτή του αυτοκινήτου. Με ένα ιταλικό welcome drink Fiat Koumatzias 13έγινε η υποδοχή των καλεσμένων στο υπέροχα φωτισμένο γυάλινο κτίριο. Στην είσοδο της έκθεσης τα βλέμματα έκλεψε το FIAT 124 Spider, του οποίου το στυλ ενσαρκώνει τη διαχρονική ομορφιά του προκατόχου του, καθώς και η ειδική έκδοση του FIAT 500 «Riva», που προέκυψε από τη συνεργασία της γνωστής εταιρείας yacht Riva μαζί με τη FIAT. Παρέα σε αυτά τα δύο κομψά οχήματα της Fiat κρατούσαν το off-road Fiat 500 X και το, γνωστό για την ισχυρή του προσωπικότητα, Fiat Tipo.

Fiat Koumatzias 11Για καλό σκοπό
Τις εντυπώσεις έκλεψε ο μπουφές με ιταλικό «χαρακτήρα» στον οποίο οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά, και το photobooth, ο ξεχωριστός τρόπος της FIAT Κουμαντζιάς A.E. να συνδέσει το ξεκίνημά της με έναν όμορφο σκοπό. Συγκεκριμένα, με κάθε tag ή share που έκαναν οι καλεσμένοι στη φωτογραφία τους μέσω της σελίδας της FIAT KOUMANTZIAS στο Facebook, η εταιρεία έκανε δωρεά στο ορφανοτροφείο θηλέων Μέλισσα.

Fiat Koumatzias 16Στην υπέροχη αυτή βραδιά, εκτός από τον κ. Χρήστο Κουμαντζιά, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο, και τον κ. Paulo Carelli, Διευθύνοντα Σύμβουλο της FCA Greece, χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Ιταλός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη και Πρόεδρος του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Σαραντόπουλος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece Paulo Carelli, στον σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η FCA Greece συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία Fiat Koumatzias 17της στην Ελλάδα, εδώ και 30 χρόνια, μέσα από ένα σημαντικό δίκτυο διανομέων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου συνδυαστικά με μια μοναδική γκάμα μοντέλων. Χάρη στη σημαντική συνεργασία με την  Κουμαντζιάς A.E., ο Όμιλος ενισχύει περαιτέρω την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και συνολικά στη Βόρεια Ελλάδα, όπου η Κουμαντζιάς A.E. αποτελεί σημαντικό πυλώνα στον κλάδο του αυτοκινήτου και είναι ιδιαιτέρως γνωστή για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Η σταθερή πορεία της ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ, τα τελευταία χρόνια και κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης, αποτελεί για εμάς σημαντικό παράγοντα για την εξασφάλιση μιας επιτυχημένης συνεργασίας!"

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok