spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΝέα Subaru στη Θεσσαλονίκη

Νέα Subaru στη Θεσσαλονίκη

Subaru 01Με super προσφορά εγκαινιάζεται η νέα συνεργασία
Πλειάδες Motors ΑΕ και Σ. & Β. Αλεξανδρίδης ΟΕ στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Με μία εξαιρετική προσφορά αλλαγής λαδιών & φίλτρου αλλά και με εκπτώσεις για τους κατόχους Subaru ξεκινά η νέα συνεργασία του επίσημου διανομέα SUBARU, ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ, με την «Σ. & Β. Αλεξανδρίδης ΟΕ» στον τομέα After Sales (service και ανταλλακτικά) για την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Subaru 02Η προσφορά γνωριμίας της νέας συνεργασίας περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών & φίλτρου από 35€ και έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά και στην εργασία για τυχόν άλλες επισκευές.

Στα πλαίσια ανάπτυξης του δικτύου της, η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ αποφάσισε τη συνεργασία με την «Σ. & Β. Αλεξανδρίδης ΟΕ» που λειτουργεί εδώ και 45 χρόνια, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στο χώρο του αυτοκινήτου με συνέπεια και αξιοπιστία. Διαθέτει σύγχρονες εγκατάστασεις χώρων σέρβις και ανταλλακτικών, φανοβαφείο, πλήρη εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Subaru 03«Έχετε Subaru;»
Με τον τίτλο αυτό ξεκίνησε να επικοινωνείται στο ραδιόφωνο και σε ψηφιακά μέσα η συγκεκριμένη προσφορά που θα διαρκέσει 3 εβδομάδες, από τη Δευτέρα 13/3 έως και την Παρασκευή 31/3. Oι ιδιοκτήτες Subaru μπορούν να απευθύνονται για να κλείσουν ραντεβού στην Αλεξανδρίδης ΟΕ, 16ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας στη Θέρμη, στο τηλέφωνο 2310 475639.

Αλεξανδρίδης – Subaru
16ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, Θέρμη,
57001 Θεσσαλονίκη – ΤΘ 60216
Τηλ.: 2310 475639
Fax: 2310 473021
email: info@service-alexandridis.gr

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO