spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣEKO RACING Dirt Games

EKO RACING Dirt Games

Έπειτα από τo αίτημα αναβολής του προγραμματισμένου για τις 14-15 Μαΐου 2022 αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar, το οποίο είχε καταθέσει το Αθλητικό Σωματείο Start Line, o θεσμός των EKO Racing Dirt Games επιστρέφει εκ νέου στη δράση με μία νέα αγωνιστική πρόκληση.  Μετά την παρθενική επίσκεψη του θεσμού στην πίστα Dirt Park στην περιοχή Χαλανδρίτσα της Πάτρας, το επόμενο φετινό αγωνιστικό κεφάλαιο θα γραφτεί στην νέα πίστα Iaveris Park-Drive In στην περιοχή της Μαλακάσας στις 11-12 Ιουνίου.  Ο αγώνας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να λάβει χώρα στον Πύργο από το Αθλητικό Σωματείο ΑΟΛΑΠ, εν τέλει θα διεξαχθεί στην περιοχή του Λεκανοπεδίου.  Η ΑΟΛΑΠ λόγω αρκετών προγραμματισμένων δράσεων, ζήτησε αναβολή, και θα διοργανώσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία την δική της αγωνιστική εκδήλωση.  Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν με κανονισμούς ατομικής χρονομέτρησης σε μία διαδρομή, η οποία αναμένεται να δώσει ξεχωριστό ενδιαφέρον στον συγκεκριμένο αγώνα. Την ευθύνη διεξαγωγής του αγώνα έχει το Αθλητικό Σωματείο Start Line, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν Crosscars και Αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών. Τα ΕΚΟ Racing Dirt Games «τρέχουν» με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και δοκιμάζουν την τύχη στη Betsson. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin και χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό 4Τροχοί. Όλοι οι αγώνες του θεσμού καλύπτονται τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Έπειτα από τo αίτημα αναβολής του προγραμματισμένου για τις 14-15 Μαΐου 2022 αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar, το οποίο είχε καταθέσει το Αθλητικό Σωματείο Start Line, o θεσμός των EKO Racing Dirt Games επιστρέφει εκ νέου στη δράση με μία νέα αγωνιστική πρόκληση.

Μετά την παρθενική επίσκεψη του θεσμού στην πίστα Dirt Park στην περιοχή Χαλανδρίτσα της Πάτρας, το επόμενο φετινό αγωνιστικό κεφάλαιο θα γραφτεί στην νέα πίστα Iaveris Park-Drive In στην περιοχή της Μαλακάσας στις 11-12 Ιουνίου.

Ο αγώνας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να λάβει χώρα στον Πύργο από το Αθλητικό Σωματείο ΑΟΛΑΠ, εν τέλει θα διεξαχθεί στην περιοχή του Λεκανοπεδίου.

Η ΑΟΛΑΠ λόγω αρκετών προγραμματισμένων δράσεων, ζήτησε αναβολή, και θα διοργανώσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία την δική της αγωνιστική εκδήλωση.

Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν με κανονισμούς ατομικής χρονομέτρησης σε μία διαδρομή, η οποία αναμένεται να δώσει ξεχωριστό ενδιαφέρον στον συγκεκριμένο αγώνα.
Την ευθύνη διεξαγωγής του αγώνα έχει το Αθλητικό Σωματείο Start Line, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν Crosscars και Αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών.
Τα ΕΚΟ Racing Dirt Games «τρέχουν» με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και δοκιμάζουν την τύχη στη Betsson. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin και χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό 4Τροχοί. Όλοι οι αγώνες του θεσμού καλύπτονται τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO