spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar – EKO Racing Dirt Games 2021 5ος γύρος -...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar – EKO Racing Dirt Games 2021 5ος γύρος – 5 Δεκεμβρίου 2021 / Χαλκίδα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar – EKO Racing Dirt Games 2021 5ος γύρος - 5 Δεκεμβρίου 2021 / Χαλκίδα

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στη Χαλκίδα. Η χωμάτινη πίστα που βρίσκεται στη θέση ΠΕΪ Δοκού Χαλκίδος θα φιλοξενήσει τον πέμπτο και τελευταίο γύρο του θεσμού, ο οποίος αναμένεται για άλλη μια χρονιά να αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς αγωνιζόμενους. Στο συγκεκριμένο χώρο μάλιστα πριν πέντε χρόνια γεννήθηκε η ιδέα των ΕΚΟ Racing Dirt Games, με τον αγώνα τότε να προσελκύει 59 οδηγούς! Ο αγώνας διοργανώνεται από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), με τη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, του Δήμου Χαλκιδέων και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.).

O αγώνας ατομικής χρονομέτρησης θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου. Σκοπός του κάθε αγωνιζομένου είναι να καλύψει την χρονομετρημένη διαδρομή (τέσσερις γύρους) στον μικρότερο χρόνο πραγματοποιώντας τέσσερις (4) χρονομετρημένους γύρους όπου θα μετρηθεί το άθροισμα των τριών καλύτερων γύρων. Ο νικητής προκύπτει από την πραγματοποίηση του καλύτερου συνολικού χρόνου που προκύπτει από τους 3 γύρους. Σε περίπτωση που κάποιος δεν τερματίσει σε ένα σκέλος, έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στα υπόλοιπα. Η διαδρομή είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους οδηγούς, καθώς έχει αρκετές εναλλαγές, θυμίζοντας ειδική διαδρομή ενός αγώνα ράλλυ. Το μήκος της είναι 2,3 χιλιόμετρα. Ο αγώνας απευθύνεται σε Crosscar, οχήματα ομάδων Ν, Α, Ε, R, Ιστορικά, 4×4, UTV/SSV, Proto Cars και Legend Cars. Παράλληλα, όποιος οδηγός αυτοκινήτου επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει και τον συνοδηγό του. Ο αγώνας θα διεξαχθεί βάσει των εγκεκριμένων υγειονομικών πρωτοκόλλων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), τα οποία είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ (www.omae-epa.gr).

Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος των αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου, από τις 08.30 έως τις 10.00 στην πίστα που βρίσκεται στη θέση ΠΕΪ Δοκού Χαλκίδος. Στη συνέχεια και κατόπιν της υποχρεωτικής ενημέρωσης των αγωνιζομένων, θα ξεκινήσει η διαδικασία των χρονομετρημένων γύρων (ώρα 10.30).

Οι δηλώσεις συμμετοχής που γίνονται αποκλειστικά μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ (www.e-omae-epa.gr) έχουν ήδη ξεκινήσει με την προθεσμία να εκπνέει την προσεχή Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 23.59. Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλ. 210 8087267, e-mail: agonistiko.auto@gmail.com.

Χορηγός ονομασίας του θεσμού για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι η premium βενζίνη EKO Racing 100. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, ενώ η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού. Το περιοδικό 4Τροχοί είναι χορηγός επικοινωνίας και ο θεσμός καλύπτεται τηλεοπτικά από την Cosmote TV. Αρωγός της προσπάθειας θα είναι και φέτος το MyKteo Όμιλος Θαλάσση, ενώ μαζί μας είναι και η Seajets.

Πρόγραμμα αγώνα

programmaagwnaekoracing

 

 
 
asma omae

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO