spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣRotax MAX Challenge Grand Finals 2021

Rotax MAX Challenge Grand Finals 2021

Rotax MAX Challenge Grand Finals 2021

Η ώρα πλησιάζει και το παγκόσμιο ενδιαφέρον του αγωνιστικού karting, στρέφεται στο Bahrain! Εκεί για επτά ημέρες από τις 11 έως τις 18 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθεί το Rotax MAX Challenge Grand Finals 2021. Τετρακόσιοι οδηγοί από όλο τον πλανήτη, νικητές στους εθνικούς τους θεσμούς του RMC, θα δώσουν την μάχη για ένα Παγκόσμιο τίτλο. Η ”Ολυμπιάδα του Karting” όπως χαρακτηρίζεται το Rotax MAX Challenge Grand Finals αποτελεί κάθε χρόνο το κορυφαίο γεγονός του σπορ.

DSC_0035-004 (1)

Τέσσερις Έλληνες εξαιρετικοί οδηγοί, αντίστοιχων σπουδαίων ομάδων, νικητές των κατηγοριών τους στο Rotax MAX Challenge GR θα είναι εκεί όχι απλά για την εμπειρία της συμμετοχής αλλά αποφασισμένοι να ξεδιπλώσουν την ικανότητα και την εμπειρία τους έτσι ώστε να πετύχουν μία σπουδαία επίδοση.

DSC_0036-005

Οι Άκης Βασιλέρης (PRT Motorsport) στην DD2 MAX και  Γιώργος Καφαντάρης (Charles Leclerc Karting Team) στην Junior MAX που συμπεριλαμβάνονται στην ”Εθνική” ομάδα έχουν δώσει τα αγωνιστικά τους άριστα διαπιστευτήρια στο Rotax MAX Challenge Grand Finals από προηγούμενες συμμετοχές τους. Μαζί τους οι ”πρωτάρηδες” στον κορυφαίο θεσμό από την κατηγορία Mini MAX, Νικόλας Σουβατζόγλου (Maitos Κosmic Kart Racing Team) και από την Senior MAX, Στυλιανός Πετρίσης (Speed Force) που συμπληρώνουν την αποστολή στο Bahrain. Διαθέτουν το ταλέντο και ενισχύουν τη συνολική αισιοδοξία όλων για το καλύτερο!

DSC_0103-001

Ο έμπειρος, έχει παρακολουθήσει όλα τα Rotax MAX Challenge Grand Finals που έχουν γίνει έως σήμερα, CEO της Rotax Hellas, αντιπροσωπείας στην Ελλάδα της BRP-Rotax GmbH & Co KG, Δημήτρης Γαλάτσης, ο οποίος για την συγκεκριμένη φετινή ομάδα δήλωσε: ”…Και οι τέσσερις οδηγοί έχουν την ικανότητα για μία κορυφαία απόδοση. Οι Έλληνες οδηγοί είναι πλέον πιο ώριμοι από ποτέ, εύχομαι να τους πάνε όλα κατ΄ ευχήν και να πανηγυρίσουμε μία σπουδαία Ελληνική επιτυχία…”

DSC_0217-001

Το Rotax MAX Challenge Grand Finals 2021 στο Bahrain σε λίγες μέρες αρχίζει. 

Η Ελληνική ομάδα θα είναι εκεί και θα τη συνοδεύει η θετική ενέργεια όλων μας! 

DSC_0268-001
RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO