spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣEKO Racing Dirt Games - Διαδρόμιο 27-28 Νοεμβρίου 2021

EKO Racing Dirt Games – Διαδρόμιο 27-28 Νοεμβρίου 2021

EKO Racing Dirt Games - Διαδρόμιο 27-28 Νοεμβρίου 2021

Ο προγραμματισμένος για το “Iaveris Park” τέταρτος γύρος του Πρωταθλήματος έπειτα από απόφαση της ΕΠ.Α. αλλάζει έδρα, καθώς οι απαραίτητες εργασίες για τη διεξαγωγή αγώνα στο νέο χώρο δυστυχώς δεν έχουν ολοκληρωθεί. Σε κάθε περίπτωση, οι διοργανωτές του θεσμού ανανεώνουν το ραντεβού με το “Iaveris Park” για το 2022.
Με την εξέλιξη του Πρωταθλήματος να «τρέχει» και πάλι στο «Διαδρόμιο», οι μεγάλες μάχες που έδωσαν οι αγωνιζόμενοι στην κατηγορία των 600 κ.εκ. στον προηγούμενο αγώνα, δημιουργούν αντίστοιχα μεγάλες προσδοκίες για τον ανταγωνισμό και το θέαμα που επιφυλάσσεται και πάλι.
Μπορεί οι Κωνσταντίνος Τακιδέλλης (Yacar Sport) και Νώντας Καρανικόλας (LaBase RX01) να έχουν προβάδισμα τίτλου, ωστόσο, η επιστροφή με νίκη του Παναγιώτη Ρουστέμη (Planet Kart Cross K3) διατάραξε τις ισορροπίες, την ίδια ώρα που ο Γιάννης Χεκιμιάν (SpeedCar Xtrem) αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερος, μετά την 5η θέση που κατέκτησε πριν από 15 μέρες.

Όπως ο προηγούμενος γύρος του Πρωταθλήματος, έτσι και αυτός θα διεξαχθεί με κανονισμούς Ατομικής Χρονομέτρησης, σε διαφορετική χάραξη, ενώ πριν από τον αγώνα της Κυριακής θα προηγηθεί Track Day, το Σάββατο.
Καθώς ο θεσμός βρίσκεται μια στροφή πριν τη φετινή του ολοκλήρωση, σημειώνεται ότι ο καταληκτικός του γύρος θα ακολουθήσει μια εβδομάδα αργότερα, αυτήν τη φορά στην πίστα της Χαλκίδας (4-5 Δεκεμβρίου), που όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα υποδεχτεί σε ένα διαφορετικής ποιότητας και σχεδίασης περιβάλλον τους συμμετέχοντες.

Δικαίωμα συμμετοχής και στους δύο αγώνες έχουν Crosscars όλων των κατηγοριών (600 κ.εκ., 750 κ.εκ., Open & Junior), όπως και Αγωνιστικά Αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών και κλάσεων, συμπεριλαμβανομένων και των Ιστορικών.
Την ευθύνη της διοργάνωσης του τέταρτου γύρου του θεσμού έχει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας, ενώ αντίστοιχα του πέμπτου το ΑΣΜΑ, με τις δηλώσεις συμμετοχής και για τους δύο να είναι διαθέσιμες, αποκλειστικά, ηλεκτρονικά στο Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων της ΟΜΑΕ στην διεύθυνση www.e-omae-epa.gr

Χορηγός ονομασίας του θεσμού, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, είναι η premium βενζίνη EKO Racing 100. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, ενώ η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού. Οι αγώνες καλύπτονται τηλεοπτικά από την Cosmote TV ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO