spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣΗ τεχνολογία της ABB

Η τεχνολογία της ABB

Η τεχνολογία της ABB

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουλίου, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E επιστρέφει  στο Λονδίνο για πρώτη φορά από το 2016.

Η νέα πίστα, μήκους 2,25 χλμ με 22 γύρους, όχι μόνο εκτείνεται γύρω από το εκθεσιακό κέντρο Royal Docks and ExCeL London, αλλά επίσης διαθέτει και εσωτερικό τμήμα -το πρώτο για διεθνή μηχανοκίνητο αθλητισμό ανώτερου επιπέδου.

Ο Theodor Swedjemark, Chief Communications and Sustainability Officer της ABB: «Είναι υπέροχο να βλέπουμε την ABB Formula E να επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ειδικά με το πρόσθετο στοιχείο του εσωτερικού χώρου της πίστας. Αυτό είναι εφικτό μόνο επειδή τα αυτοκίνητα της ABB Formula E Gen2 εκπέμπουν μηδενικές εκπομπές, οπότε στους αγώνες αυτούς αναδεικνύονται τα οφέλη από τις καθαρότερες και πιο βιώσιμες μεταφορές. Επιπλέον, συμβολίζουν το πώς η τεχνολογική υπεροχή μπορεί να είναι η κινητήριος δύναμη για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας ».

Η ABB αναδεικνύει την τεχνολογικά ηγετική της θέση ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών κλάδων σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, συμβάλλοντας στη μείωση των εκπομπών άνθρακα και στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης.

Η ABB είναι χορηγός τίτλου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ABB FIA Formula E, μιας σειράς αγώνων για πλήρως ηλεκτρικά αγωνιστικά μονοθέσια, σε διεθνές επίπεδο. Η τεχνολογία της εταιρείας υποστηρίζει τις εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. Η ABB εισήλθε στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης το 2010 και σήμερα έχει διαθέσει περισσότερους από 400.000 φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων σε περισσότερες από 85 αγορές, δηλαδή περισσότεροι από 20.000 ταχυφορτιστές DC και 380.000 φορτιστές AC, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πωλούνται μέσω της Chargedot.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO