spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣF1 Grand Prix Interlagos

F1 Grand Prix Interlagos

F1 Grand Prix Interlagos (3)Τα νεύρα και οι αντοχές όλων των πιλότων δοκιμάστηκαν από τις 2 μεγάλες διακοπές του αγώνα, στον 20 αγώνα της φετινής σαιζόν στο πρωτάθλημα της F1, που έλαβε χώρα στην πίστα Ιντερλάγκος της Βραζιλίας.
Δεν είχαμε προλάβει καλά, καλά, να σηκωθούμε από το κυριακάτικο μεσημεριανό τραπέζι, και μείναμε καθηλωμένοι για ένα περιπετειώδες τρίωρο στους δέκτες των τηλεοράσεών μας, παρακολουθώντας την άνιση μάχη που έδιναν οι πιλότοι των μονοθέσιων, με τα καιρικά φαινόμενα, τα οποία χθες δεν χόρεψαν σάμπα!

O αγώνας ήταν πολύ δυναμικός, όσο και επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των πιλότων, που έκαναν ότι μπορούσαν για να κρατήσουν τα μονοθέσιά τους εντός της πίστας του Ιντερλάγκος, η οποία είχε μετατραπεί σε λίμνη. Ο Λιούις Χάμιλτον κέρδισε την μάχη με την καταρρακτώδη βροχή και αισίως αναμένει τον τελευταίο αγώνα στο Άμπου Ντάμπι όπου θα δώσει την ύστατη μάχη για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, απέναντι στον team mate Νίκο Ρόσμπεργκ ο οποίος ήδη πανηγυρίζει από μέσα του.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι οδηγοί από το team radio ενημέρωναν για τις άθλιες οδηγικές συνθήκες που επικρατούσανε στην πίστα με την ορατότητα να είναι στο μηδέν ,και συγχρόνως να πρέπει να αποφεύγουν τα προπορευόμενα μονοθέσια που ξαφνικά έθεταν εαυτό εκτός μάχης, και έπρεπε να τα αποφύγουν, προκειμένου να μην θρηνήσουμε θύματα.

F1 Grand Prix Interlagos (13)Καταχειροκροτήθηκε ο Φελίπε Μάσα από τους χιλιάδες συμπατριώτες του, λίγο μετά το τετακέ το οποίο έκανε στον 49ο γύρο αγωνιζόμενος στο τελευταίο Grand Prix της καριέρας του.Το φαινόμενο Ferstapen ξαναχτύπησε, ακόμη και με την λάθος στρατηγική με τα ελαστικά που έκανε η Red Bull, αμέσως μετά την τρελή προσπέραση που έκανε στον Rosberg, όπου κατά την διάρκειά της παρόλο που γλίστρησε το μονοθέσιό του, κατάφερε να το κρατήσει ,και λίγο αργότερα, να ξεκινήσει έναν εντυπωσιακό άθλο αντεπίθεσης από την 15η θέση, για να τερματίσει χωρίς λάθη στην Τρίτη και να ανέβει στο βάθρο των νικητών.

Οι δύο διακοπές του αγώνα στιγμάτισαν μεν ανέδειξαν δε τις οδηγικές ικανότητες όλων των πιλότων που έδειξαν σε όλους μας πόσο καθοριστική σημασία παίζουν τα ελαστικά στην ζωή μας.
Το ραντεβού με την ιστορία για Ρόσμπεργκ και Χάμιλτον είναι προγραμματισμένο για τις 27 Νοεμβρίου στην εξωτική πίστα του Άμπου Ντάμπι όπου το παγκόσμιο ενδιαφέρον όλων αναμένεται να τινάξει την μπάνκα του στοιχήματος στα ύψη! Για να δούμε θα έχουμε μια δυνατή μάχη ή θα πέσει πολύ κλάμα στον τελευταίο αγώνα της σαιζόν;

RACE RESULTS

POS. DRIVER TEAM TIME POINTS
1 LEWIS HAMILTON MERCEDES 3:01:01.335 25
2 NICO ROSBERG MERCEDES +11.455s 18
3 MAX VERSTAPPEN RED BULL RACING +21.481s 15
4 SERGIO PEREZ FORCE INDIA +25.346s 12
5 SEBASTIAN VETTEL FERRARI +26.334s 10
6 CARLOS SAINZ TORO ROSSO +29.160s 8
7 NICO HULKENBERG FORCE INDIA +29.827s 6
8 DANIEL RICCIARDO RED BULL RACING +30.486s 4
9 FELIPE NASR SAUBER +42.620s 2
10 FERNANDOALONSO MCLAREN +44.432s 1
RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO