spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣTransAnatolia Rally

TransAnatolia Rally

TransAnatolia Rally

Με πάνω από 2.850 χιλιόμετρα σε σπασμένη άσφαλτο, τραχύ χαλίκι και άμμο της ερήμου, οι οδηγοί στο φετινό TransAnatolia Rally είχαν ήδη αντιμετωπίσει ένα απίστευτα σκληρό έδαφος και ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες. Όμως, μετά, στην προσπάθεια να ολοκληρώσουν τη 10η διοργάνωση του πιο σημαντικού μηχανοκίνητου αθλητικού γεγονότος στην Τουρκία, ήρθε η πανδημία του κορωνοϊού, για να κάνει τη ζωή τους  ακόμα πιο δύσκολη, μιας και το TransAnatolia Rally αποτελεί μια από τις πιο απαιτητικές προκλήσεις, για ομάδες και εξοπλισμό, στη παγκόσμια σειρά αγώνων RallyRaid.

General Tire Rally_03

Από την εκκίνηση του αγώνα στην Κωνσταντινούπολη, μέσα από τις περιοχές Bolu Abant, Haymana και Karadag, μέχρι το μεγάλο φινάλε στο Sile, η διαδρομή  των επτά stages, ταξίδεψε ομάδες και οχήματα, από τα βορειοδυτικά της Τουρκίας μέχρι το νότιο άκρο της χώρας, και πίσω, σε θερμοκρασίες που συχνά ξεπερνούσαν τους 45 βαθμούς Κελσίου. Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα της General Tire, με τον Kerim Tar και τον συνοδηγό του, Onur Sirimoglu, νικητές στην κατηγορία Raid. «Δεδομένης της ποικιλίας των δρόμων στις οποίες αγωνιστήκαμε, η ποιότητα των ελαστικών ήταν τόσο σημαντική για την επιτυχία μας, όσο και η ποιότητα του ίδιου του αγωνιστικού μας οχήματος», δήλωσε ο Kerim Tar. «Η απαιτητική φύση των διαδρομών και οι πραγματικά ακραίες συνθήκες κατέστησαν απαραίτητο να μπορούμε να βασιστούμε στον εξοπλισμό μας, στο 100%. Τα ελαστικά Grabber AT3 μάς επέτρεψαν να φτάσουμε στα άκρα με το αυτοκίνητό μας, κάθε στιγμή του αγώνα».

General Tire Rally_04

Grabber AT3 – Το «εργαλείο» σας για κάθε περιπέτεια

Το νέο ελαστικό παντός εδάφους της General Tire μπορεί, όχι μόνο να χειριστεί τις ακραίες συνθήκες του TransAnatolia Rally, αλλά και να τα καταφέρει με επιτυχία, σε όλα όσα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει, σε καθημερινή βάση, ένα σύγχρονο SUV, ένα pick -up φορτηγό  ή ένα off – road όχημα. Το Grabber AT3 προσφέρει έναν συνδυασμό εξαιρετικών χαρακτηριστικών σε εκτός δρόμου διαδρομές αλλά και κορυφαία συμπεριφορά σε συμβατικούς δρόμους, σε κάθε συνθήκη. Ο μεγάλος αριθμός των τακουνιών πρόσφυσης στο καινοτόμο πέλμα του, επιτρέπει στο Grabber AT3 να γαντζώνει πάνω σε σαθρές και χαλαρές επιφάνειες του εδάφους, μεταφέροντας τις δυνάμεις κίνησης και πέδησης στον δρόμο, με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

General Tire Rally_05

Ο ανοιχτός ώμος του πέλματος εξασφαλίζει αποτελεσματικό αυτό-καθαρισμό και προσφέρει επιπλέον πρόσφυση στη λάσπη. Τα επιθετικά μπλοκ των ώμων, που φτάνουν μέχρι το πλευρικό τοίχωμα του ελαστικού, συνδυάζονται με στιβαρά κεντρικά τακούνια εκτροπής και αποτρέπουν τις ζημιές στο πλευρικό τοίχωμα, που μπορεί να προκληθούν από πέτρες, βράχους και άλλα επικίνδυνα υλικά. Το Grabber AT3 παράγεται σε 41 διαστάσεις – από 15 έως 22 ίντσες – και έχει εγκριθεί για ταχύτητες έως και 240 km / h.

General Tire Rally_06

Η General Tire δεν συμμετείχε μόνο στο TransAnatolia, ως χορηγός και προμηθευτής ελαστικών, αλλά βοήθησε, επίσης, τους οδηγούς με τη μηχανική της εμπειρία, κατά τη διάρκεια του αγώνα. «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ήταν σημαντικό να υποστηρίξουμε το rally με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ανέφερε ο Hüseyin İşsever, Brand Manager της General Tire.

«Οι οδηγοί που συμμετείχαν σε αυτήν τη μεγάλη πρόκληση είχαν την ευκαιρία να ζήσουν, από πρώτο χέρι, τις απίστευτες δυαντότητες των ελαστικών μας, στα όρια του εφικτού,  και εντός, αλλά ειδικά εκτός δρόμου, δίνοντάς τους την αίσθηση της κατάκτησης του αδύνατου, κάτι που άλλωστε  θέλουμε να εκφράσουμε και μέσα από το slogan μας: “Anywhere is possible!”

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO