spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣRotax MAX Challenge

Rotax MAX Challenge

Rotax MAX Challenge

Οι κυρίαρχες θεωρητικές παραδόσεις είναι πολλές που επιχειρούν να εξηγήσουν την ‘προέλευση’ της εμπιστοσύνης. Οι οδηγοί αγώνων karting δημιουργούν το μοναδικό απτό παράδειγμα εμπιστοσύνης!

Rotax_03

Τo ερχόμενο Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου, στην πίστα Kartodromo (Αφίδνες) διοργανώνεται ο διπλός αγώνας του φετινού Rotax MAX Challenge, αναμετρήσεις που από το συνολικό τελικό αποτέλεσμα θα προκριθούν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον παγκόσμιο τελικό, Rotax MAX Challenge Grand Finals, ο οποίος αυτή την φορά θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία! 

Rotax_04

Οι ελληνικές ομάδες σύσσωμες δίνουν το παρόν στον μεγάλο διπλό αγώνα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου και μαζί με τους οδηγούς, εμπιστευόμενοι τους κινητήρες Rotax, την αξιοπιστία τους, τον θεσμό αλλά και την πρόκληση της πρόκρισης στην ”Ολυμπιάδα του Karting” όπως χαρακτηρίζεται Rotax MAX Challenge Grand Finals, δημιούργησαν ένα εκπληκτικό ρεκόρ! Οι οδηγοί που θα συμμετέχουν στον αγώνα έφτασαν τους 53, αριθμός ρεκόρ των τελευταίων ετών απέναντι σε πανδημία, οικονομικοκοινωνική κατάσταση και οποιουδήποτε άλλου θεσμού αγώνων karting στην Ελλάδα.

Ένα απόλυτο απτό δείγμα εμπιστοσύνης στην Rotax! 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO