spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣRotax MAX Challenge Grand Finals

Rotax MAX Challenge Grand Finals

Rotax MAX Challenge Grand Finals

Όλοι οι φίλοι, οδηγοί και ομαδάρχες του karting μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία για το ταξίδι τους στην Πορτογαλία. Με στόχο την διεκδίκηση των εισιτηρίων που θα τους οδηγήσουν στην  ”Ολυμπιάδα του Karting”, όπως χαρακτηρίζεται το Rotax MAX Challenge Grand Finals. Ο μεγάλος τελικός που θα γίνει στην πίστα του Πορτιμάο της Πορτογαλίας από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 30, του 2021. 

Σε δύο μέρες, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου σε δύο αγώνες, έναν ανά  ημέρα θα κριθούν οι θέσεις που θα πλαισιώσουν την αποστολή της ομάδας που με το ελληνικό εθνόσημο θα παρελάσουν στην ”Ολυμπιάδα του Karting” στην εναρκτηρια παρέλαση των ”Εθνικών ομάδων”.  Το Rotax MAX Challenge Grand Finals, είναι τεράστια πρόκληση για τους έλληνες οδηγούς και ο διπλός αγώνας-πρόκριση-πρόκληση του Rotax MAX Challenge Hellas είναι η αφορμή για θεαματικές οδηγικές μονομαχίες στις κατηγορίες:

125 Micro MAX (8-11 ετών)

125 Mini MAX (10-13)
125 Junior MAX (12-15)
125 Senior MAX (14 και άνω)
125 Senior MAX  Masters (32 και άνω)  
125 MAX DD2 (15 και άνω)
125 MAX DD2 Masters (32 και άνω)

rotax_03

Το Rotax MAX Challenge Hellas, ο διπλός αγώνας για το 2020, θα διεξαχθεί στην πίστα των Αφιδνών (Kartodromo) και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι οδηγοί έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και θα ολοκληρώσουν τις προπονήσεις-δοκιμές τους τις επόμενες μέρες έως το Σάββατο 31 Οκτωβρίου που θα έχουμε τον πρώτο αγώνα από τους δύο του διημέρου του Σαββατοκύριακου της αλλαγής του μήνα.  

Το σύστημα δήλωσης συμμετοχής έχει ανοίξει  και η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής του 1ου και 2ου  αγώνα του Rotax MAX Challenge για την αγωνιστική σεζόν του 2020 έχει ήδη ξεκινήσει!

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέσω του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ (ΣΔΔΑ) www.eomaeepa.gr .

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO