Αγώνες Auto

Race at Home Challenge

H Nissan e.dams κερδίζει τον τελικό γύροτης ABB Formula Ε

Ο οδηγός της Nissan e.dams Oliver Rowland, κέρδισε στον τελικό γύρο του “Race at Home Challenge “ της ABB Formula E, εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών και βοηθώντας την Nissan e.dams να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα των ομάδων.

Ο Rowland ξεκίνησε δυνατά από την pole position και ολοκλήρωσε τον κύκλο των οκτώ αγώνων με στιλ. Η επιτυχία του στον τελικό αγώνα, αντανακλούσε τον ρυθμό και την εμπιστοσύνη της ομάδας, στο δεύτερο μισό της σειράς των εικονικών αγώνων.

Nissan Formula E_03

Με το πρωτάθλημα της ABB Formula E να βρίσκεται σε παύση λόγω της πανδημίας Covid-19, το “Race At Home Challenge” σχεδιάστηκε για να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η νέα, online σειρά αγώνων αντικατοπτρίζει τη Formula E, την κορυφαία διοργάνωση των πραγματικών αγώνων μηδενικών εκπομπών, στον ανταγωνισμό των εικονικών αγώνων μηδενικών εκπομπών. Αυτό ευθυγραμμίζεται με τον στόχο της Nissan για μηδενικές εκπομπές και μηδενικές ανθρώπινες απώλειες, έναν σημαντικό πυλώνα του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της Nissan για την αλλαγή του τρόπου οδήγησης, κίνησης και σύνδεσης των αυτοκινήτων στην κοινωνία.

Η ABB Formula E με το “Race at Home Challenge”, συγκεντρώνει κεφάλαια στο πλαίσιο της παγκόσμιας έκκλησης της UNICEF για τον κορωνοϊό, βοηθώντας για την ασφάλεια, την υγεία και την ενημέρωση των παιδιών έναντι της πανδημίας.

 

 

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.