spot_img

F1 GP MONTREAL

Οι αγώνες της Formula1 όσο πάνε παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον!  Μπορεί να άργησε λιγάκι η αναγέννηση του Vettel, όμως το θέαμα που προσέφερε, ήταν ανάλογο των επιδόσεών του, λες και κάποιος τον άγγιξε με ένα  μαγικό ραβδάκι και με πήρε μακριά όλες τις έγνοιες και τα προβλήματα που είχαν ανακύψει τον τελευταίο καιρό! Τόσο η μαχητικότητα όσο και η θέληση για νίκη που έδειξαν οι δύο πιλότοι της scuderia, ήταν αρκετά για να αναπτερώσουν το πεσμένο ηθικό των απανταχού οπαδών της! Σε μια μάχη για γερά νεύρα εξελίχθηκε το Grand Prix του Καναδά, καθώς η καλή μέρα φάνηκε από την προηγούμενη καθώς ο Sebastian Vettel όχι μόνον πήρε την pole position, την οποία διατήρησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά θύμισε κάτι από τον “παλιό καλό Vettel” που δεν μασούσε τίποτε παρά κέρδιζε τους αγώνες κοιτάζοντας  μόνο μπροστά!

F1-Kanada_Titelbild-1-1366x683

Βέβαια το αψυχολόγητο και αγχωτικό κλείσιμο «κατά την FIA» που «έπαιξε» στον παγκόσμιο πρωταθλητή Lewis Hamilton, στάθηκε η αφορμή για την επιβολή ποινής 5 δευτερολέπτων, τα οποία του κόστισαν την πρώτη θέση στο Βάθρο των νικητών. Αξίζει να σημειωθεί πώς από την αρχή της χρονιάς οι ποινές πάνε και έρχονται στην Φόρμουλα 1 καθώς τα νέα αφεντικά τους δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην οδηγική συμπεριφορά όλων των πιλότων.

F1-Review-Canada-2019

Ο charle Leclerc κατάφερε να διατηρηθεί στην 3η θέση γενικής χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ούτε κατά διάνοια τους 2 προπορευόμενους πιλότους. Παρ όλα αυτά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό,  τόσο εντός πίστας όσο και στα πίτ, όπου φάνηκε η καλή διάθεση των τεχνικών οι οποίοι μετά από πολύ καιρό έδειξαν καλά δείγματα γραφής και επικοινωνίας με τους δύο πιλότους! Ο έταιρος του Hamilton, στην ομάδα της Mercedes, Valtery Bottas αν και είχε πολύ όρεξη για αγώνα,  αρκέστηκε στην 4η θέση ,καταγράφοντας και τον ταχύτερο γύρο! Ο ιπτάμενος Ολλανδός Ferstaphen αρκέστηκε στην 5η θέση κυνηγώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιτέλους είχαμε τερματισμό για την ομάδα της Renault όπου ο Riciardo κατάφερε να τερματίσει στην 6άδα της γενικής, σκορπώντας και πάλι ελπίδες σε όλη την ομάδα του. Η 7η θέση του Νίκο Χούλκενμπεργκ, έδωσε ακόμη μια μικρή ώθηση στην ομάδα της Renault, χωρίς όμως να καταφέρει να μειώσει και την διαφορά που την χώριζε από την πρώτη πεντάδα του αγώνα η οποία περισσότερο προβληματίζει παρά, δίνει κουράγιο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO