spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣ4η Ανάβαση Λιβαδίου

4η Ανάβαση Λιβαδίου

Κόντρα στις προβλέψεις τα σύννεφα και η βροχή έμειναν όσο μακριά χρειάστηκε για να επιτρέψουν τη διεξαγωγή της 4ης Ανάβασης Λιβαδίου σε στεγνό οδόστρωμα τόσο κατά τη διάρκεια των χρονομετρημένων δοκιμών του Σαββάτου όσο και του αγώνα της Κυριακής. Με σύμμαχο λοιπόν τον καιρό, την όμορφα προετοιμασμένη διαδρομή και την περισσή διάθεση της οργάνωσης, οδηγοί και θεατές απόλαυσαν το Σάββατο και την Κυριακή έναν υπέροχο αγώνα με αρκετές μάχες και αρκετά πολύ εντυπωσιακά περάσματα.

Anavasi_ 03

Τα ελάχιστα απρόοπτα αντιμετωπίστηκαν άμεσα με ψυχραιμία και ταχύτητα και άφησαν πίσω τους μόνο μικρές υλικές ζημίες. Η προληπτική και άμεση επέμβαση του ασθενοφόρου σε ένα από αυτά απλά επιβεβαίωσε τα υψηλά στάνταρ ασφαλείας των διοργανώσεων του ομίλου ο οποίος δεν επιτρέπει καμία έκπτωση σε θέματα ασφαλείας αγωνιζομένων και θεατών.

Anavasi_ 04

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κώστας Λαζαρίδης με το πολύ δυνατό Mitsubishi Evo VIII πραγματοποίησε τον ταχύτερο χρόνο του αγώνα κερδίζοντας τόσο την άτυπη γενική κατάταξη όσο και την κατηγορία του FST. Η μεγαλύτερη μάχη του αγώνα αναμφίβολα δόθηκε στην κατηγορία FSA όπου τους 4 πρώτους αθλητές χώριζαν στον τερματισμό μόλις 3,3″ με τελικό νικητή τον Νίκο Αντωνιάδη με το πολύ όμορφο BMW Ε36.

Anavasi_ 05

Στα 2000+ η μοναδική συμμετοχή της κατηγορίας, το πολύ όμορφο Mitsubishi Lancer Evo IX του Νίκου Σωτηριάδη κινήθηκε σε γρήγορο ρυθμό αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια ενώ μέχρι τα 2000 κυβικά ο Γιώργος Παρασκευαΐδης με Citroen ΖΧ επικράτησε σχετικά εύκολα. Εντυπωσιακά περάσματα τόσο σε θέαμα όσο και σε ουσία πραγματοποίησαν τα πληρώματα της κατηγορίας έως 1600 κυβικά με τον Κωνσταντίνο Καρλιώτη να επικρατεί με εξαιρετικό συνολικό χρόνο. Τέλος στη μικρή κατηγορία έως 1400 κυβικά ο πολύπειρος Αντώνης Μπαξεβανάκης σημείωσε την καλύτερη επίδοση και έφερε στην πρώτη θέση το ασημί Toyota Yaris.

Anavasi_ 06

Τις συζητήσεις του αγωνιστικού Σαββατοκύριακου σίγουρα μονοπώλησε ο νέος τρόπος μετάδοσης των αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο μέσω της σελίδας του ομίλου www.aoth-livitiming.gr και της αντίστοιχης εφαρμογής για κινητά Android. Μία καινοτόμα ιδέα η οποία υλοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ και αγαπήθηκε με το “καλημέρα” από όλους. Οι δημιουργοί της μας διαβεβαίωσαν ότι το μέλλον μας επιφυλάσσει πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Anavasi_ 07

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Ομίλου, τέλος,  ευχαριστούν για την πολύ σημαντική βοήθεια τους το αστυνομικό τμήμα Θέρμης για την ουσιαστική και διακριτική παρουσία του με τα οχήματα και το ανθρώπινο δυναμικό του, το πυροσβεστικό σώμα για τη διάθεση οχημάτων και προσωπικού, την πολιτική προστασία Δήμου Θέρμης, την οργανωτική επιτροπή, όλους τους κριτές και βοηθούς, τον πολιτιστικό σύλλογο Λειβαδιωτών, το Δήμο Θέρμης, την κοινότητα Λιβαδίου, όλους τους χορηγούς του, και φυσικά τη διοίκηση και τα πάρα πολλά μέλη του που το καθένα με το δικό του τρόπο αγκάλιασε και βοήθησε στη διεξαγωγή του αγώνα αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη του.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO