spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣFIA World Touring Car Cup 1ος αγώνας Μαρόκο

FIA World Touring Car Cup 1ος αγώνας Μαρόκο

Η αγωνιστική σεζόν στο FIA WTCR (World Touring Car Cup),  με την YOKOHAMA να αποτελεί τον αποκλειστικό προμηθευτή ελαστικών για τους αγωνιζόμενους, ξεκίνησε με πολλές συγκινήσεις  και ενθουσιασμό. Κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου στο Μαρακές, τρεις διαφορετικοί οδηγοί  διεκδίκησαν την πρώτη θέση σε κάθε αγώνα, επιδεικνύοντας την αντοχή και τις ικανότητές τους.

FIA World Touring Car Cup_ 03

Στο 1ο αγώνα, ο Esteban Guerrieri από την  Αργεντινή, σημείωσε την πρώτη νίκη του 2019 στο Μαρόκο. Το ALL -INKL.COM Münnich Honda Civic Type R TCR πήρε το προβάδισμα από τον Thed Björk στην 1η στροφή, στη συνέχεια το διατήρησε σε όλη τη διάρκεια των 18 γύρων του αγώνα,  με  μόλις πέντε δευτερόλεπτα να “χωρίζουν” τους πρώτους επτά από την καρό σημαία.

FIA World Touring Car Cup_ 04

Το Cyan Racing Lynk & Co 03 του Björk βρέθηκε δίπλα στο Honda στην 1η στροφή και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής, αλλά σε μια  μεγάλη εξωτερική αριστερή γραμμή,  αναγκάστηκε να υποχωρήσει.

“Ήταν ένας καλός αγώνας και μπορούσα να ελέγξω τον ρυθμό”, δήλωσε ο Guerrieri. “Ο Thed  έκανε μια καλή αρχή και ήμασταν δίπλα-δίπλα, αλλά ήταν  κύριος. Είχα κάποια κίτρινα φώτα που αναβόσβηναν ως συναγερμός , αλλά μετά από αυτό όλα ήταν καλά. Είναι συναρπαστικό που ξεκίνησα τη σεζόν με αυτό τον τρόπο. “

FIA World Touring Car Cup_ 05

Πίσω από τους δύο κορυφαίους, ο NINCOR Girolami της MUNNICH Motorsport δεν κατάφερε να διατηρήσει την τρίτη  θέση, καθώς την έχασε  πρώτα από τον  Andy Priaulx, της Cyan Performance Lynk & Co και έπειτα από τον Jean-Karl Vernay, της  Leopard Racing Team Audi Sport.

Ο σημερινός πρωταθλητής Gabriele Tarquini, πήρε την πρώτη θέση στο reverse-grid του 2ου  αγώνα , με το BRC Hyundai N Squadra Corse i30 TCR, ενώ ο Σουηδός Björk κράτησε το καλύτερο για το τέλος, όπου στον 3ο αγώνα, με  ένα Lynk & Co 03 TCR που αναπτύχθηκε από την κινεζική Geely Group Motorsport, κατέκτησε την πρώτη θέση.

FIA World Touring Car Cup_ 06

“Είμαι πολύ χαρούμενος και λίγο έκπληκτος που είμαι σε φόρμα”, δήλωσε ο πρωταθλητής του FIA World Touring του 2017. “Καθώς τον χειμώνα δεν ξέραμε που ήμασταν,  η νίκη μας στο πρώτο Σαββατοκύριακο είναι προφανώς απερίγραπτη. Ο Bjork  ηγείται της γενικής κατάταξης και γράφει ιστορία για την κινεζική ομάδα.”

FIA World Touring Car Cup_ 07

Η γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

FIA World Touring Car Cup_ 08

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO